VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Utrinki iz prireditve Ob svetovnem dnevu športa 31.maj Qlandia Ptuj

Na tej povezavi si lahko ogledate utrinke iz prireditve 31.05 Ob svetovnem dnevu športa.

31. Vitafitova prireditev je tokrat predvsem športna in bo povsem v znamenju portala za zdravo in aktivno življenje Vitafit.si.

Šport ni samo tekmovanje in primerjanje; je tudi gibanje, rekreacija, telesna vadba, wellness ter seveda dobra oprema.  Zdravo in aktivno življenje vključuje tudi zdravo hrano in pijačo ter eko izdelke.

 

Center aerobike Ptuj
Center aerobike Ptuj

 

Za obiskovalce smo pripravili  ponudbo zdravih izdelkov in storitev  na  stojnicah v soboto, 31.maja in v nedeljo, 1. Junija v nakupovalnem centru Qlandia Ptuj.

 IMAG3591

 

Pred nakupovalnim centrom bo zabaven, predvsem pa rekreativen program na odru, v soboto, 31. maja med 10. in 13. uro. V primeru slabega vremena bo program v  prvem nadstropju.

Na prireditvi bo tudi potekala humanitarna akcija Daj naprej … in podari Sonce.

NOVO: prireditvena televizija. Možnost snemanja vaše stojnice/izdelkov/intervju ali trgovine za objavo na tvh2o, vaši spletni in facebook strani.

tvh2ogreentrans

Center Bodylife vrata zdravja vam nudi popolno skrb za vaše telo in združuje vse na enem mestu. V njem se lahko preoblikujete,  okrepite, razgibate, sprostite duha skozi masažne tehnike in nove tehnike sproščanja, poskrbite za svoje zdravje in se naučite zdravega vzorca prehranjevanja zase in za vso družino. Center Bodylife se bo tokrat predstavil s impedančno analizo telesa in hrati predstavil aparat power treiner na katerem se opravlja učinkovita vadba tako v terapevtske namene kot tudi vadba za oblikovanje telesa. Priložnost bo tudi za krajša svetovanja in seveda obilo nagrad, ob obisku našega prostora. Pripravljamo nagradno igro, ki bo zadovoljila obiskovalce in mogoče tudi bodoče stranke našega centra. Vse za zdrav način življenja.

8_velika

PLESNI KLUB MAINSTREAM – PTUJ

Plesni klub Mainstream iz Ptuja je samostojno, nepridobitno združenje ljubiteljev modernih plesov in plesnega ustvarjanja. Pri njih lahko zaplešete na najbolj vroče zvrsti na plesni sceni kot so Hip hop & MTV dance style, Show dance in Street jazz. Osnovni namen društva je približati svet modernega plesa članom vseh generacij, še posebej mladini, ter spodbujati njihovo plesno dejavnost in kreativnost pri ustvarjanju in posredovanju koreografij. Sestavljanje koreografij, treniranje plesnih korakov, pridobivanje občutka za ritem, krepitev samozavesti ter medsebojno druženje so nepogrešljivi elementi njihovega plesnega ustvarjanja.

Foto - Plesni klub Mainstream Ptuj
Foto – Plesni klub Mainstream Ptuj

V klubu delujejo ljubiteljske plesne skupine različnih generacij, ki so formirane po starosti članov. Vsaka plesna skupina vadi koreografije za nastope. Njihovo najmlajšo plesno skupino s prav posebnim imenom Noki Pop sestavljajo plesalci od 4. do 6. leta starosti, ki najraje migajo na animirane koreografije z vsebino. V Plesnem klubu Mainstream imajo še veliko idej in plesnih načrtov, zato vabijo vse ljubitelje plesa, da se jim pridružijo.

Organizatorja: TC Qlandia Ptuj in Etika d.o.o.

Razstavljavci:  Simps’S, Zepter Slovenica d.o.o., Zdrav dih d.o.o., Antar studio – Bodylife, vrata zdravja, Katarina Hofbauer s.p.,  Nexgenail,  projekt CCN, Antar studio – Bodylife, vrata zdravja

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]