fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako se razstrupiti na naraven način?

Toksini zastrupljajo naš zrak, našo vodo, našo hrano in naša telesa. Glede na poročilo EPA, je 70.000 kemikalij ki jih uporabljajo v svetu, 65.000 potencialno nevarni za naše zdravje. Poročila Sveta za Okolje,se več kot štiri biljone strupenih kemikalij letno sprošča v okolje, od tega je 72 milionov znanih kot rakotvornih snovi.

 

Razstrupljanje.
Razstrupljanje.

 

Dejstvo je da se dnevno povečujejo procenti bolnih ljudi, zaradi takšnih in drugačnih bolezni povezanih z naravnim okoljem. In čas je, da začnemo čistiti svoje telo.

Sem zagovornica razstrupljanja (detoksinacije) z ZeolitomNatura – naravnim mineralom vulkanskega izvora, ki ima zaradi svoje kemijske strukture dokazano sposobnost vsrkavanja strupenih snovi. Preizkusila sem ga tudi sama in verjamem da učinkuje.

Kar lahko rečem je, da ima zeolit ​​zaradi svoje strukture učinkovit  učinek pri odstranjevanju težkih kovin, pesticidov, herbicidov in drugih pozitivno nabite strupov iz sistema. Zakaj? Zeolit ​​je negativno nabit alumosilikat in prav to je tisto, kar ga naredi tako posebnega in učinkovitega. Da vas ne utrujam s kemičnimi sestavami in strukturami. Vsi dobro poznate čebelji panj in satovje v njem. Sedaj pa si predstavljajte sliko satovja v zeolitu. Prav to je njegova struktura. Polno majhnih kanalov in praznin, ki delujejo kot “kletka” ki nase veže pozitivno nabite ione tako kot magnet.

Zeolit je past za težke kovine v procesu ionske izmenjave. Torej pozitivno nabite toksine v telesu veže nase, jih tesno zaklene in jih v celoti izloči iz telesa. ZeolitNatura​​ odstranjuje toksine iz telesa v hierarhičnem redu. Najprej veže nase svinec, živo srebro, kadmij, arzen in nato ostale toksine. Ta prva faza lahko traja od enega do štirih tednov ali več, odvisno od količine toksinov v telesu. ZeolitNatura ​​nato odstrani druge prioritetne strupe, vključno s pesticidi in herbicidi. Zanimivo je, da nevtralizira tudi aflatoksine

Ena od prednosti vezave toksinov na ta način, je 100 odstotna odstranitev.

Težke kovine, pesticidi, herbicidi in vsi drugi strupi zapustijo sistem, ne da bi se odlagali drugje v telesu. Štirideset odstotkov težkih kovin ZeolitNatura veže že v prebavnem traktu.

Zavezujoča moč  Zeolitov ​​je bila dokazana v Černobilu, kjer ga je bilo uporabljenih več ton, z namenom odstranite radioaktivnega cezijem in stroncij-90. Čeprav zeolit vsebuje aluminij je le – ta zelo močno kovalentno vezan na silicij in tako ni na voljo za vezavo v telesu.

S tem so jetra in ledvice bistveno razbremenjena in imunski sistem je okrepljen. Vse trditve temeljijo na znanstvenih raziskavah, kot na pričevanju mnogih zadoljnih uporabnikov. Zeolit ​​pripomore tudi k uravnavanju pH telesain preprečuje zakisanost. Rahlo alkalno telo s pH (7,35-7,45) je ključnega pomena za dobro zdravje in optimalno delovanje imunskega sistema.

ZeolitNatura deluje kot adsorber, detoksinator in regulator pH v telesu.

 

Zeolit.
Zeolit.

 

Več o Zeolitu in pozitivnih učinkih na telo pa v naslednjem članku.

Dora Poglej Valder, univ.dipl.ing.kem.teh, strokovnjakinja na področju detoksinacije s pomočjo uporabe naravnih mineralov

Storkovna sodelavka v podjetju Biocin Natura d.o.o., www.biocin-natura.com

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]