VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Iščete uporabno in izvirno darilo za rojstni dan? Našli ste ga.

Puloverji s kapuco oz. hoodiji so izjemno priljubljen kos oblačila. Le kdo ni rad oblečen v toplino, mehkobo in udobje? V kakovostnem hoodiju se počutimo, kot bi bili ves dan objeti s svojo najljubšo odejo. Tudi kombiniramo jih lahko na tisoč in en način: k kavbojkam, trenerki, celo k elegantnemu stilu in suknjiču. (oglasno sporočilo)

A kako tako uporabno darilo narediti tudi izvirno in pisano na kožo vašega obdarovanca?

Odgovor so povsem unikatni hoodiji, z vsebino ali fotografijami, povsem po vaših željah. Nanje lahko postavite lastne fotografije ali pa napis, ki bo vašega obdarovanca motiviral ali nasmejal. Na pulover lahko postavite kar želite in pri tem domišljiji pustite prosto pot. Svoj, unikaten pulover, lahko enostavno izdelate preko aplikacije »Naredi si svojo majico«.

Preko aplikacije lahko poleg unikatnega puloverja s kapuco, ustvarite tudi unikatne majice, kape in predpasnike. Takšno darilo ne bo zgolj izjemno uporabno, pač pa tudi personalizirano in izvirno.

Izvirne rojstnodnevne majice in puloverji

V spletni trgovini majice.si lahko izbirate tudi med že pripravljenimi rojstnodnevnimi dizajni majic in puloverjev s kapuco. Pravi prodajni hit so postali puloverji s kapuco in majice: Legende so rojene oktobra/novembra/…, Zvezde so rojene novembra/decembra … in King/Queens are born in October/November … Preverite še druge dizajne, ki so odlični kot puloverji ali majice za rojstni dan.

Zmagovalna izbira za strastne navijače, je zmagovalni pulover s kapuco

Če je vaš obdarovanec strasten navijač ali športnik, bo zagotovo vesel zmagovalnega puloverja s kapuco SLOVEN˘1A, ki ga bo ponosno nosil po treningih, na tekmah in v prostem času.

Na voljo so vam tudi moške in ženske majice, z istim dizajnom. Kolekcija majic in puloverjev SLOVEN°1A je izjemno priljubljena in pravi prodajni hit letošnje jeseni, kar pa ni presenetljivo glede na vrhunske dosežke naših športnikov.

 

Rojstnodnevne, zmagovalne in izvirne puloverje s kapuco najdete v spletni trgovini majice.si.

Pri nakupu majic in puloverjev bodite pozorni na kakovost

Ne glede na to, ali kupujete zase ali za darilo za svoje najdražje, bodite pozorni na kakovost puloverjev in majic.

Pri majicah bodite pozorni na te 3 najpomembnejše karakteristike kakovosti:

  1. Material.

Najpogosteje velja, da so kakovostne majice narejene iz 100 % bombaža. Trendi pa v ospredje postavljajo tudi izjemno kakovostne poliestrske majice, ki so največkrat športne majice. Imajo odlične lastnosti – dobro dihajo, imajo bombažni otip in se hitro sušijo.

  1. Gostota oz. teža materiala.

Gostota je izražena z oznako GSM, kar je kratica za »grams per squere« in pomeni, koliko gramov in kvadratni meter tkanine oz. kako gosto je pleten material majice. Idealna gostota je med 150 do 180 gsm. Manjša gostota pomeni, da je majica pretanka in ima tudi veliko krajšo življenjsko dobo. Večja gostota, od 180 gsm, pa pomeni debelejšo majico, ki je predvsem v vročih dneh nezaželena, saj daje telesu še dodatno toploto.

  1. 3.       Stranski šivi.

Majice imajo cevaste ali stranske šive. Bolj kakovosten je zagotovo stranski šiv. Pri majici s stranskim šivom se tako ne more zgoditi, da bi jo po pranju zavrtinčilo.

Najpomembnejše karakteristike pri puloverjih so podobne: material, gramatura, prijetnost na otip, praktični dodatki, kot so kapuca ali žepi.

Pozorni bodite tudi na kakovost tiska. Škoda bi bila, če bi kupili kakovostno majico ali pulover, z dobrim ali celo unikatnim dizajnom, ki bi po nekaj pranjih izginil.

Kakovostne majice in puloverji bodo bolj udobni, lažji za vzdrževanje in imeli tudi daljšo življenjsko dobo.

Pri obdarovanju torej bodite izvirni, a hkrati podarite tudi uporabno darilo.

 

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]