fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

5. junija 2015 prireditev Ob svetovnem dnevu zemlje Qlandia Maribor

 “Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad.”  ( Louise L. Hay)

yxdv

Verjetno se sploh ne zavedamo, kako brezpogojno nam služi planet s svojim ekosistemom… Kako odvisni smo tako od planeta, na katerem živimo, od  zemlje, zraka, vode in sonca,vod naše narave – okolja, ki nam daje hrano in zagotavlja življenske pogoje.logo Očistimo brez slogana datumaVabimo vas, da si ogledate zdrave, ekološke izdelke in storitve v petek, 5. 6. od 8. do 20. ter v soboto, 6.6. od 9. do 20. ure.

 V petek, 5. 6. bo med 17. in 19. uro potekal zabaven in ozaveščevalen program na odru.

Imeli bomo tudi delavnice na temo okolja in rdečo nit: Ali ste vedeli?

Daj naprej in podari sonce

Na prireditvah bo potekala humanirarna akcija Daj naprej in podari sonce, kjer s prodajo rdečih eko vrečk pomagamo invalidnim otrokom: Masi Prasnic iz Slovenj Gradca, Loti Ledinek iz  Slovenskih Konjic, Nejcu Rotovniku iz Oplotnice ter Lovru Stuparju iz Novega Mesta.

Otroci, ki se zaradi napake pri porodu, prehitrega rojstva ali infekcije v zelo zgodnji otroški dobi soočajo z ogromno težavami, ki so vezane na mišično – skeletne zaostanke v razvoju, zaostanke na čustvenem in mentalnem področju ter so močno gibalno ovirani. Za starše in skrbnike otrok to pomeni veliko dodatnega dela in stroškov. Ti otroci so upravičeni do minimalne fizioterapije in minimalnih medicinskih pripomočkov, ki po ocenah staršev pokrijejo okoli 10% dejanskih stroškov.

Z nakupom vrečk boste prispevali pomoč tem otrokom in njihovim staršem.

d

Več informacij o projektu:

Miro Mihec 041 710-277

http://dajnaprejinpodarisonce.si/

https://www.facebook.com/dajnaprejinpodarisonce.si?fref=ts

 logo ni vseeno

Vitafitove humanitarne in zabavne prireditve  so namenjen povezovanju, ozaveščanju in promociji etičnih, trajnostnih izdelkov, storitev in projektov, ki podpirajo osebnostni, duhovni in materialni razvoj človeka ob tem, da čim manj obremenjujejo okolje in živa bitja. Rdeča nit prireditev so zdravje, ekologija in humanitarnost.

 Vitafitove prireditve so bile uvrščene v finale nagrade za družbeno odgovornost Horus ter skupaj s partnerjem Socialnim centrom Maribor nagrajene z uvrstitvijo v finale Evropske nagrade družbeno odgovornih praks.

znakci

Ker želimo s humanitarnim poslanstvom nadaljevati in ga tudi nadgrajevati, vas vabimo k soustvarjanju etične družbe na ta način.Tukaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z naših dosedanjih prireditev: http://www.vitafit.si/tag/vitafit-prireditev/

Etika d.o.o., podjetje za etično oglaševanje in projekte. Kraljeviča Marka ulica 6, 2000 Maribor tel.00386 (0)2 251 67 01, 041 710-277, miro.mihec@etika.si www.fb.me/vitafiit, www.fb.me/Vitafit.si, www.vitafit.si http://goo.gl/w1kjnk, , http://goo.gl/WUAl6z, www.etika.si

vitaFIT

Prijava na novice

[recaptcha]