fbpx
VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

5. junija 2015 – Očistimo za čisto srečo, prireditev ob svetovnem dnevu okolja

Na prireditvi Ob svetovnem dnevu okolja 5. junija 2015 začenjamo gibanje Očistimo, za čisto srečo. Očistimo svoje okolje in svoje misli. Očistimo se slabe volje, apatije, nesamozavesti, občutka nezmožnosti kaj spremeniti. Samo srečen človek je lahko odličen starš, partner, državljan, občan, podjetnik. Le srečni ljudje lahko prinašamo dodano vrednost na daljše obdobje. Veliko razlogov je, da smo ta trenutek srečni – ne glede na okoliščine. Eden od teh je moč, da dvigneš sebe in naš Maribor.

logo Očistimo brez slogana datuma

“Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad.”  ( Louise L. Hay)

yxdv

Verjetno se sploh ne zavedamo, kako brezpogojno nam služi planet s svojim ekosistemom… Kako odvisni smo tako od planeta, na katerem živimo, od  zemlje, zraka, vode in sonca,vod naše narave – okolja, ki nam daje hrano in zagotavlja življenske pogoje.

 V petek, 5. 6. bo med 17. in 19. uro potekal

zabaven in ozaveščevalen program na odru.

Predstavili bomo gibanje Očistimo, za čisto srečo in posadili drevo. Vabimo vas, da se nam pridružite! Skupaj posadimo drevo pred centrom Qlandia Maribor, pod teraso s pogledom na Pohorje.

Na stojnicah si lahko ogledate ponudbo zdravih in ekoloških izdelkov in storitev, in sicer v petek, 5. 6. od 8. do 20. ter v soboto, 6.6. od 9. do 20. ure.

Organizatorji:  

organizatorji

Več informacij: Miro Mihec, 041 710-277, miro.mihec@etika.si

Prijava na novice

[recaptcha]