VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ZEPTER – ŽIVITE ZDRAVO, ŽIVITE DLJE!

Oglasno sporočilo

KUHAMO NA ZDRAV NAČIN – BREZ VODE, BREZ DODANE MAŠČOBE IN SOLI!

Nepravilna, nezdrava prehrana, ki je glavni vzrok vseh kroničnih bolezni, kot so debelost, sladkorna bolezen, visok krvni tlak, bolezni srca in rak, je posledica nepravilne priprave hrane. Brez potrebe kuhamo na visokih temperaturah v vreli vodi in pečemo v škodljivi pregreti maščobi. Zaradi tega imajo naši obroki preveč maščobe, preveč soli, preveč sladkorja, preveč kalorij, zato je hrana preveč osiromašena.

 

Zakaj pripravljamo in jemo revno, škodljivo in rakotvorno hrano? Odgovor je preprost − večinoma uporabljamo posodo slabe kakovosti, kuhamo na visoki temperaturi, v vreli vodi in pečemo ali cvremo v pregretih maščobah samo zato, da ne bi poškodovali posode in da se hrana ne bi zažgala.

Kako pa lahko pripravimo hrano na zdrav način?

Zepter Masterpiece posoda je patentiran sistem, ki vam omogoča pravilno pripravo hrane na zdrav način, brez vode, maščobe in dodajanja soli. V sistemu Zepter se hrana kuha v lastnih sokovih, ohranijo se senzorične lastnosti, naravne hranljive sestavine, zato jedem ni treba dodajati soli.

Edinstvena kombinacija superiornega Zepterjevega jekla 316L, posebno oblikovanega pokrova, roba posode in akutermalnega kompaktnega dna Zepter, omogoča zaprt krožni cikel med kuhanjem, v katerem hranljiva vsebina ostane v posodi in se hrana kuha v lastnih sokovih.

Uporabljen material in posebna tehnologija omogočata dnu posode, da zbrano energijo in toploto hitro in enakomerno prenašata na hrano, da se kuha pri nizkih temperaturah in omogoča prihranek hrane in energije – do 70 %. Posoda je primerna za vsa kuhališča, vključno z indukcijskimi.

 

Hrana, pripravljena brez vode in brez maščobe

 

Pravilno pripravljena hrana v sistemu Zepter brez dodajanja vode in maščobe je zdrava, ker ne vsebuje škodljivih maščob in ohranja naravne hranljive snovi − vitamini, minerali, proteini, elementi v sledovih so ohranjeni, je veliko okusnejša, ker je ohranjen naraven okus in aroma (tudi brez dodajanja soli in začimb). Vsekakor je tako pripravljena hrana lepšega videza – ohranjene so barva, sestava in naravne organske lastnosti.

 

Hrana, pripravljena v posodi Zepter, je okusnejša in bolj zdrava. Hkrati pa omogoča varčevanje s hrano, energijo, časom in denarjem. Najpomembnejše pa je – varuje vaše zdravje!

 

Kare s popečeno zelenjavo

 

 

Zepterjeva šola kuhanja

 

Pridružite se nam v Zepterjevi šoli kuhanja, v kateri boste pridobili kuharske sposobnosti za pripravo hrane v posodi, ki omogoča pečenje brez maščobe in kuhanje brez vode. Organizirana je dvakrat mesečno, in sicer v naših Informativno prodajnih centrih v Ljubljani, Celju in Mariboru. Darilni bon za brezplačno udeležbo lahko poiščete tudi na spletni strani www.zepter.si.

 

SVETLOBNA TERAPIJA KOT NAJSTAREJŠA OBLIKA ZDRAVLJENJA

Uporaba svetlobne terapije v medicini ima dolgo zgodovino. Prvi vir svetlobe, ki se je uporabljal v foto medicini, je bila naravna sončna svetloba. Ta se je za zdravljenje uporabljala že v starem Egiptu. Danes je znano, da človeški organizem pretvarja svetlobo v elektrokemično energijo, ki aktivira verigo biokemičnih reakcij v celicah, ki niso omejene le na del kože, ki se zdravi, ampak lahko vplivajo na celotno telo.

 

Sistem svetlobne terapije BIOPTRON je svetovna patentirana medicinska naprava za svetlobno terapijo z določeno optično enoto, ki oddaja svetlobo. Ta je podobna delu elektromagnetnega spektra, ki ga naravno proizvaja sonce, a brez UV-sevanja.

Svetlobna terapija BIOPTRON – enostavna in varna uporaba svetlobne terapije za:

 

  • celjenje ran
  • lajšanje bolečin
  • kožne bolezni
  • lajšanje sezonsko razpoloženjskih motenj
  • v pediatriji in pri novorojenčkih

 

Uporaba svetlobne terapije Bioptron

 

 

Za več informacij obiščite spletno stran www.zepter.si , www.bioptron.si ali pokličite na telefonski številki 02 88 43 901 ali 902, Zepter Slovenica d.o.o., Pohorska cesta 12, 2380 Slovenj Gradec.

 

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice