VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zdravljenje energetskih vezi – mednarodna delavnica

Maribor, September 20 – 22, 2013

vodi: Jan Janssen (Belgija) in Špelca Morojna (Slovenija)

Delavnica vam bo pomagala ozdraviti odnos s samim seboj, vas naučila, kako ustvariti in vzdrževati zdrave meje in občutek lastne vrednosti, pomagala vam bo ozdraviti odnose z vašimi bližnjimi, s starši, otroci in celotno verigo prednikov! Ozdravili boste pradavne rane, ki vam preprečujejo, da bi živeli življenje, ki vam in vašim dragim resnično pripada. To je tvoja priložnost, da storiš naslednji korak v zdravljenju energetskega vzorca tvoje družine!

 Zdravljenje energetskih vezi

 

Draga ustvarjalka ali ustvarjalec svojega življenja,

vsi se zavedamo, da se sok življenja pretaka v odnosih, kajne?

Velika verjetnost je, da v svojih odnosih doživljaš velike življenjske lekcije in naj ti takoj povem – ne more biti drugače!

To je človeški ustroj in namen, in na nas je, da se iz odnosov naučimo največ, kar je v naši moči, da se naučimo ozdraviti odnose, odpuščanja, povezanosti, spuščanja in da končno zaživimo odnose, ki so izpolnjujoči in harmonični.

Prav velika verjetnost pa obstaja tudi, da poskušaš svoje odnose sprejeti takšne kot so (čeprav te ne osrečujejo) in da morda niti ne veš, kako jih lahko dvigneš na nov, boljši, bolj zadovoljujoč nivo!

Toda odgovor je – DA, to je mogoče!

Kaj je zdravljenje energetski vezi?

Beseda “vezi” ali “energetske vezi” je velikokrat uporabljena brez poznavanja anatomije energetskega polja, zato naj vam najprej razložimo, kaj to sploh je.

Energetska vez je energetska povezava, ki raste iz čakre enega človeka v istoležečo čakro drugega človeka (čakre so energetski vrtinci, ki povezujejo energetsko polje človeka z Univerzalnim energetskim poljem in ga tako hranijo in vzdržujejo z energijo) – to pomeni, iz prve čakre osebe A v prvo čakro osebe B, iz druge čakre osebe A v drugo čakro osebe B in tako naprej do sedme čakre.

Več o energetskih vezeh bomo spregovorili na brezplačnem treningu, zato se zagotovo vpišite na povezavi spodaj, sicer ne boste mogli sodelovati. Hvala.

BREZPLAČNI virtualni trening 

Kaj so energetske vezi, kako ozdraviti vezi in s tem svoje odnose!

v treh delih – prosim vpišite se na povezavi http://zdravljenjeenergetskihvezi.blogspot.com

(Ko se vpišete, boste prejeli navodila, kako poslušati preko Interneta)

Prvi del (ponedeljek, 26.8. ob 9.00):         Kaj so energetske vezi v odnosih?

Drugi del (torek, 27.8. ob 9.00):                 Nezdrave vezi

Tretji del (četrtek, 29.8. ob 9.00):   Zdravljenje vezi in rezultati za vaše življenje

 

Jan Jansenn
Jan Janssen

 

V idealnem primeru zdravega odnosa so energetske vezi vzpostavljene, polno povezane in energija skozi njih se pretaka v živih, svetlečih se barvah, kot v čudoviti mavrici.

Prve in najpomembnejše  vezi, ki jih vpostavimo v svojem življenju, so vezi z našimi starši. Vse naše vezi, ki jih vzpostavimo z drugimi ljudmi kasneje v življenju, temeljijo na osnovnih vezeh oz. na modelu energetskih vezi med starši in otroci (zato so naši partnerji tolikorat tako zelo podobni našim staršem). In zato zdravljenje energetskih vezi in naših odnosov na najglobljem nivoju vedno poteka na nivoju med starši in otroci.

Na žalost pa drži tudi, da energetske vezi z našimi starši niso idealne ali celo zelo nezdrave. In ker se naši nadaljnji odnosi oblikujejo glede na naše osnovne odnose, nas v bistvu vedno znova vračajo k izvoru in k zdravljenju vezi v naših osnovnih odnosih.

Ni potrebno govoriti mnogo dodatnih besed – zdravljenje energetskih vezi je ključno, če želite imeti svoje odnose zdrave, pretočne, ljubeče in podpirajoče.

Ko pričnemo govoriti o zdravljenju samem, je zdravljenje energetskih vezi zelo specifično zdravljenje, ki se osredotoča na kakovost medčloveških odnosov. Iz razlage, kaj energetske vezi so, vidimo, da smo v bistvu vsa človeška bitja povezana med seboj. Energetsko senzitivni ljudje (in to smo vsi, le da se morda tega nekateri še ne zavedate!) se lahko naučijo zaznati drobne nitke, ki se prepletajo med ljudmi. Pri zdravljenju se tem energetskim nitkam neposredno približamo oz. se jih dotaknemo in s tem pomagamo, da se povežejo, kjer so pretrgane, razvozlajo, kjer so zavozlane, odtaknemo, kjer so zataknjene, jih povežemo s pravilnimi čakrami in tako naprej.

Pri zdravljenju vezi se je dobro zavedati, da se ne more vse zgoditi naenkrat in da bo vaš energetski sistem sprejel toliko kot zmore v danem trenutku. Tako lahko dovolimo, da se odpre sveti prostor, zaupamo transformacijskemu procesu in ne skušamo ničesar prisiliti, da se zgodi, ampak zaupamo, da se bo za vsakogar zgodilo točno takšno zdravljenje, kot je idealno zanj-o v dani situaciji.

S tovrstnim zdravljenjem dobesedno in neposredno izboljšamo kakovost naših odnosov. Namen zdravljenja je dvigniti vibracijo in s tem omogočiti, da se negativna čustva sprostijo in zamenjajo s pozitivno izkušnjo v vaših odnosih!

Ne glede na to, ali v svojih odnosih trpiš ali ali si “bolj ali manj OK”, zdravljenje energetskih vezi med teboj, tvojimi starši, tvojimi brati in sestrami, tvojimi otroci in v vsej tvoji širši družini ti bo pripravilo zdravo osnovo, na kateri boš lahko živel-a in ustvarjal-a odnose, ki ti bomo omogočali, da boš uspeval-a osebno, poslovno in finančno!

To je veliki ZAKAJ, da sva z Janon Janssnom oblikovala delavnico – da ti pomagamo ozdraviti temelje in odstraniti to, kar ti preprečuje živeti življenje, ki ti pripada.

Zato te iz srca vabiva na brezplačni trening in na delavnico in se veseliva, da te bova bližje spoznala in ti pomagala ozdraviti in dvigniti tvoje odnose na nepojmljivi nivo zavedanja, namena, veselja in izpolnitve!

iz srca

dr. Špelca Shanti Morojna in Jan Janssen

 

Špelca Shanti Morojna.
Špelca Shanti Morojna.

 

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice