VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zbiranje prvih donacij za našega Lovra

V četrtek 14.6.2012 ob 19.30 bo v Čajnici Adam in Eva literarni večer. Literarni Val bo predstavil novo knjigo z naslovom 99. Glasbena gosta večera  sta  Adi Smolar in Andrej Ikica.

V Čajnici Adam in Eva smo za Vas pripravili posebno ponudbo hišnih specialitet.

Ob literarnem večeru bomo zbirali donacije za Lovra, ki potrebuje našo in Vašo pomoč.

Zbirali bomo za njegovo hojico, ki stane 2.302,98 €. To je največja želja, saj bi s tem postal Lovro samostojneši in bi mu zelo olajšali življenje. Vendar želja portala VitaFit in podjetja Etika, je da bi jim olajšali vsak dan. Zelo bi jim pomagali, če bi jim lahko zmanjšali račun za prevoz na njegove preglede. Mesečno porabijo 180€.

In kot vse preostale mamice, bi rada tudi ga. Fani Stupar, svojemu otroku omogočila zdrav obrok v domači kuhinji, ki ji počasi a vztrajno pušča na cedilu. Najbolj veseli bi bili kakšnega sokovnika in paličnega mešalnika. Počasi bo treba tudi obnoviti kopalnico, ki je velika 3×2 metra.

Mislim da sem vam preveč naštela, saj je se mene ob vsem tem začela boleti glava, ker vi pa tudi niste Božiček, da bi nam lahko vse to uresničili. Mi bomo že ogromno ampak res ogromno zadovoljni da bi Lovra enkrat lahko videli kako šiba s hojico.

ga. Fani Stupar

Vsi, ki bi radi pomagali Lovru, vas prosimo, če lahko donacije nakažete  na račun društva Polžek št.: 02971-0254968593, sklic 00 01112009, odprt pri NLB d.d. Davčna številka: 28127579


VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice