VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Zavarovalnica Generali – najboljša naložba po ugodni ceni

OGLASNO SPOROČILO

Zavarovalnica Generali je del priznane in uveljavljene mednarodne skupine Generali Group, ene največjih zavarovalnih skupin v svetu, ki se ponaša s 180-letno tradicijo. V Sloveniji je prisotna od leta 1997. Njen širok spekter strankam prijaznih zavarovanj ima skupni imenovalec – inovativnost, kakovost in cenovna dostopnost.

PaketDom

Po podatkih Slovenskega zavarovalnega združenja Generali na slovenskem zavarovalnem trgu ohranja 6. mesto, hkrati pa ostaja največja tuja zavarovalnica v Sloveniji. V Sloveniji je prepoznaven, všečen in zaupanja vreden, saj ima najbolj zadovoljne stranke, ki bi ga priporočile prijateljem in znancem*. V Evropi je prvi na področju življenjskih in pokojninskih zavarovanj, kot zavarovalna skupina pa je v Evropi tretji največji.

Na podlagi mednarodnega ozadja ter lastnega znanja lahko Generali zavarovancem ponudi varnost, trdnost ter idealno kombinacijo svetovnih trendov na področju zavarovalništva s potrebami strank na domačem trgu. Te so v ospredju vseh aktivnosti zavarovalnice, ki je slovenskim zavarovancem poznana predvsem po inovativni ponudbi kakovostnih in cenovno dostopnih premoženjskih zavarovanj (vseh vrst avtomobilskih in stanovanjskih) ter življenjskih, klasičnih ali naložbenih zavarovanj.

Poleg avta Generali odlično poskrbi tudi za vaš dom

Eno izmed inovativnih Generalijevih zavarovanj je tudi PaketDom, prvovrstno in ugodno zavarovanje stanovanjskih nepremičnin in premičnin. Namenjeno je vsem, ki za svoj dom želite le najboljše. Izbirate lahko med osnovnim, komfortnim, ekskluzivnim in tudi premium kritjem, različno za zavarovanje nepremičnin in premičnin, ki ga lahko dopolnite z:

  • zavarovanjem odgovornosti, npr. škodo na stvareh, ki jih po nesreči povzroči otrok ali pes;
  • strojelomnim zavarovanjem ogrevalnega sistema, inštalacij, gospodinjskih aparatov in drugih električnih naprav;
  • domsko in mobilno asistenco, s katerima je pomoč vedno na dosegu roke;
  • nezgodnim zavarovanjem družinskih članov;
  • zavarovanjem plavalnega bazena ali dvorišča pred požarnimi in elementarnimi nevarnostmi.

 

Da bo PaketDom še stroškovno ugoden, v zavarovalnici poskrbijo z dodatnim trajnostnim in paketnim popustom, popustom na samopridržaj in preventivne ukrepe (protivlomna vrata, protivlomna alarmna naprava idr.).

 

Zakaj pa še izbrati PaketDom zavarovalnice Generali? Zato, ker:

  • omogoča zavarovanje na novo vrednost,
  • se lahko sklene vnaprej,
  • lahko izkoristite brezplačno zavarovanje za imetnike Petrol klub kartice ali udeleženca Simbioze 2013,
  • Generali Club nagrajuje zvestobo zavarovancev,
  • so Generalijeve stranke že tretje leto zapored najbolj zadovoljne med strankami slovenskih zavarovalnic pri reševanju škodnih primerov*.

Prepričajte se in ugotovili boste, da Generaliju za vas in vaš dom ni vseeno!

 

Generali vabi na zabavo!

O odličnosti Generalijevih zavarovanj se lahko prepričate na lastne oči! V soboto, 31. avgusta, vas ob zabavi Q centra na Ptuju, med 9. in 19. uro vabijo na svojo stojnico. Z veseljem vam bodo posredovali več informacij, podarili promocijski kuponček in praktično nagrado. Dan bodo zaključili ob 19.00, z nagradnim žrebanjem, ki bo udeležencem prineslo kar 20 nagrad! Vabljeni!

Vabljeni pa ste tudi v njihovo poslovalnico na Ptuju, na Rogozniški cesti 13.

Telefon:  02 74 91 350

Telefaks: 02 74 91 351

E-naslov: info-ptuj@generali.si

Del. čas: pon. – pet.: od 8.00 do 18.00

Več na www.generali.si

*vir: neodvisna raziskava GfK Zavarovalniški monitor 2013

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice