VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

YOUNGLE DAY – DAN PRILOŽNOSTI

Zbudi se, najdi se, aktiviraj se!

Si želiš oditi v tujino, pa ne veš kako? Te skrbi kariera? Ne verjameš več v svetlo prihodnost? Študentsko društvo ESN (Erasmus Student Network) pri Univerzi v Mariboru, pod okriljem projekta Listen to the Youngle organizira dogodek, ki ti lahko uresniči sanje. Vse, kar moraš narediti je, da se nam pridružiš na YOUNGLE DAY-u, 12. aprila na Tehniških fakultetah Univerze v Mariboru in zgrabiš edinstveno priložnost.

KDAJ: 12. 4. 2013

KJE: Tehniške Fakultete Univerze v Mariboru

KDO: Študentsko društvo ESN pri UM v sklopu projekta Listen to the Youngle

 

 

Youngle Day

 

 

1. UNI – MARKET (13:00-16:00)

Praksa, izmenjava, študij v tujini… Katero možnost izbrati? UNI -MARKET ti lahko pri tem pomaga, saj ti bodo informacije o vsem tem iz prve roke predstavili člani 410 univerz iz 35 evropskih držav. Gre za največji tovrstni sejem v Evropi, vzporedno pa se bo odvijal spremljevalni program s številnimi predavanji zvenečih imen in pionirjev podjetništva ter praktične delavnice, ki vas bodo opremile s konkretnimi znanji in močnimi orožji v boju za lepšo prihodnost. Udeleži se tržnice znanja in spoznaj participante AGMaribor 2013, največje mednarodne mladinske konference, ki se bo v istem tednu odvijala v Mariboru.

 

2. KARIERNI SEJEM (11:00 – 17:00)

Istočasno s sejmom pa bo Študentsko društvo IAESTE Maribor izvedlo Karierni sejem, na katerem pričakujejo vsaj dvajset podjetij iz Slovenije in tujine. Sodelovale bodo organizacije in projekti, katerih primarna funkcija je povezovanje mladih z gospodarstvom in promocija aktivne participacije študentov in diplomantov, celotno dogajanje pa bo še dodatno popestreno z raznimi predstavitvami, predavanji in delavnicami. Odlična priložnost za študente in diplomante, da se naučijo poslovnega bontona, zakorakajo v svet podjetij in navežejo stike z bodočimi sodelavci in delodajalci.

 

3. YOUNGLE PARADA (19:00 – 21:00)

Po zaključenem Kariernem sejmu in Uni – marketu, se obeta barvita parada mladih – manifestacija ideje, da se mladi iz vseh vetrov lahko združijo in hodijo po isti poti. Organizatorji AGMaribor 2013 – ESN MARIBOR, več kot 600 gostov mladinske konference iz cele EVROPE in obiskovalci Dneva Priložnosti, se bomo oblečeni v barve svojih držav sprehodili po mestu in simbolično zakorakali v boljšo prihodnost.

 

Po dnevnem delu sledi URADNI YOUNGLE DAY AFTER PARTY.

DOBER DAN, DA UJAMEŠ SVOJE SANJE!

www.youngle.si

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice