VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Vitafit zabava v Kamniku

V soboto 22.6. smo v trgovskem centru Qlandia Kamnik izpeljali 12. Vitafit prireditev.

Prvič smo to prireditev izpeljali izven Štajerske in priznati moramo, da smo se v Kamniku počutili prav domače. Za te občutke so poskrbeli zaposleni in vodstvo omenjenega centra, levji delež pa so k temu dodali tudi obiskovalci in nastopajoči. Vsem se zahvaljujemo za prijazno gostoljubje in se že veselimo povabila tudi v prihodnje.  Prav tako se zahvaljujemo podjetjem Zepter Slovenica d.o.o.,  Simps’S d.o.o. in pokrovitelju prireditve Vzajemna d.o.o. PE Ljubljana.

Takoj zjutraj smo telovadili z Šolo zdravja skupina Kamnik, ki so nam prikazale vajo 1000 gibov. Naj omenim da so po vaji še eno skupinsko zapeli in izvabili nasmeh na usta gledalcev.

 

Šola zdravja skupina Kamnik
Šola zdravja skupina Kamnik.

 

Plesni klub Šin Šin je v sodelovanju z trgovina Deha na sicer majnem prostoru pričaral pravo malo gledališče. Ljubke plesalke v še bolj ljubkih kreacijah so lahkotno poplesavali sem ter tja. Za trud so bili na koncu bučno nagrajeni.

 

Plesni klub Šin šin
Plesni klub Šin Šin.

 

Blanca Chara je delila brezplačne nasvete o stilu oblačenja in skupaj z obiskovalci poskusila ugotoviti, kaj si želijo ali pa tudi, kaj kljub temu lahko nosijo, čeprav si do zdaj niso upali. 

 

Blanka Chara
Blanka Chara.

Obiskovalce je naravnost navdušil citrar Dejan Praprotnik. Med njegovim nastopom se je zdelo, kot bi se čes zaustavil.

Citrar Dejan Praprotnik
Citrar Dejan Praprotnik.

 

Mažoretke društva Kamniških mažoretk so nastopile dvakrat. Brezhibno usklajeno in elegantno kot smo od njih tudi pravzaprav pričakovali.

 

Društvo kamniških mažoretk Veronika.
Društvo kamniških mažoretk Veronika.

 

Tudi tokrat so obiskovalci uživali v nagradni igri Zadeni v koš.”

 

Nagradna igra zadeni v koš.
Nagradna igra zadeni v koš.

 

Shotokan Karate-do klub Kobushi Kamnik.
Shotokan Karate-do klub Kobushi Kamnik.

 

 

S karateisti Shotokan Karate-do klub Kobushi Kamnik pa smo zaključili našo prireditev. Še enkrat hvala vsem sodelujočim in upam, da se kmalu vidimo. Več fotografij z omenjene prireditve si lahko ogledate na facebook profilu Vita Fit in/ali facebook strani Vitafit.

Naslednja, 13. Vitafit prireditev bo 29.6. v trgovskem centru Qlandia Kranj. Se vidimo tam?

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice