VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

video: Ponovno povezani

Ali ste že slišali, kaj se zgodi, če berete knjigo o Ponovno povezani; zdravi druge, zdravi sebe?

Če si želite, da vaše življenje ostane na tem mestu kot je, predvidljivo in nespremenljivo, potem vam knjige vsekakor ne priporočam. Če pa ste eden tistih, ki venomer išče načine in poti, da svoje življenje izboljša, vam najtopleje priporočam, da jo preberete.

Na zadnji strani knjige piše: Morda boste morali znova razmisliti o vsem, kar ste do sedaj prebrali o konvencionalnem zdravljenju. »Nove«  frekvence zdravljenja, ki jih opisuje dr.Pearl, v celoti presegajo kakršnokoli »tehniko« in vas ponesejo na ravni onkraj teh, ki so bile do sedaj komurkoli in kjerkoli na voljo.

Dr. Peral nas na humoren način popelje skozi svoje življenje do trenutka, ko so se pod njegovimi rokami in pred očmi drugih, začele čudežne ozdravitve. Njegovi klienti so začeli poročati o nenadnih izginotjih obolenj kot so rak, tumorji, cerebralna paraliza, sindromi izgorelosti, depresije, strahovi.

Da, naročam svoj izvod knjige Ponovno povezani; zdravi druge, zdravi sebe

Svoj prevod smo Slovenci dobili leta 2010.
Svoj prevod smo Slovenci dobili leta 2010.

Prebrali boste, kako so frekvence ponovne povezave spodbudile v skeptiku in ne preveč duhovnem človeku, kot je bil dr.Pearl  spoznanje, da mora spustiti kontrolo in ne usmerjati zdravljenja. »Ne potiskaj, sprejemaj« so bile besede, ki so prihajale iz njegove notranjosti. Te besede so ga tako presenetile, da se je vprašal:« Kdo je to rekel, jaz zagotovo ne.« Ko je zdravljenja prepustil inteligenci, ki je delovala skozenj, so se ozdravitve še okrepile. Življenje ga je učilo to, kar sedaj uči in predaja naprej na svojih seminarjih širom sveta.

V oktobru 2012 prihaja v Slovenijo, zato si že danes zagotovite svoj izvod knjige in bodite pripravljeni.

Seminar je odlična priložnost, da v praksi izkusite prebrano. Da, res je, tudi vi lahko prebudite zdravilske sposobnosti, kot jih ima dr.Pearl. Mojster kot je, nas stalno opozarja, da ozdravitve, ki se dogajajo niso vezane na osebnost.  Na zahvaljevanje klientke, da jo je ozdravil ji v knjigi odvrne nekako takole:«Ne se mi zahvaljevati. To je tako, kot če bi se zahvalila slamici, ki ti je omogočila, da si spila čokoladni napitek.«

Njegove besede podkrepi z znanstvenimi raziskavami dr.Schwartz iz Univerze Arizona. Raziskava, je bila opravljena v njegovem laboratoriju in na seminarjih. Merili so sposobnosti ljudi, da delajo s svetlobo in drugimi elektromagnetnimi frekvencami, jih čutijo prenašajo in prejemajo, pred udeležbo seminarja in po njej. Izsledki so bili osupljivi. Izmed več kot sto udeležencev v študiji so s seminarja o Zdravljenju s ponovno povezavo vsi odšli s trajno razširjenimi in novimi elektromagnetnimi sposobnostmi, naj se še nikoli niso učili zdravljenja ali naj so bili mojstri starih ali novih tehnik zdravljenja z energijo.

Da, želim izvedeti več o seminarju ponovne povezave v Ljubljani.

Bi si želeli tudi vi izkusiti blagodejne učinke zdravljenja s ponovno povezavo?

Naročite se lahko vsak delovni dan med 8 in 18 uro  na telefon 051 307 668 ali po mailu na infoanita@notranjamoc.com.


Anita Kejžar Škulj, je praktik ponovne povezave. Zdravljenja s ponovno povezavo izvaja že od 2008. Opravila je pionirsko delo in v Sloveniji poskrbela, da se je informacija o ponovni povezavi razširila. Organizirala je izdajo svetovne uspešnice Ponovno povezani, dr. Pearla utemeljitelja ponovne povezave. Sodeluje v organizacijskem teamu dr. Pearla, ki pripravlja seminar Ponovne povezave oktobra letos v Ljubljani. V letošnjem letu se usposablja za mentorja ponovne povezave. Z navdušenjem govori o pozitivnih spremembah, ki jih je ponovna povezava prinesla v njeno življenje na predavanjih širom Slovenije. 

Kejžar Škulj Anita, Praktik ponovne povezave
Kejžar Škulj Anita, Praktik ponovne povezave


Vabim  vas, da si ogledate, kako je bilo na predstavitvi ob izidu knjige  v kavarni Union. O svoji izkušnji je spregovorila tudi moja klientka :

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice