VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ULTRAZVOČNO ODSTRANJEVANJE DLAK PRI MOŠKIH

Ne samo ženske, tudi moški se vsakodnevno srečujejo z nadležnimi dlakami, ki nesramno kukajo iz ušes in nosu. Rastejo ravno na najbolj vidnih predelih in povzročajo preglavice, saj redno britje, striženje in puljenje dlačic je za moške neprijetno, boleče in lahko pusti tudi kakšno vreznino, dlačice pa samo trenutno odstrani. Ko se dlačice čez par dni spet pokažejo, se začaran krog odstranjevanja dlak v ušesih, na nosu in v nosnicah spet ponovi.


odstranjevanje dlak iz ušes
odstranjevanje dlak iz ušesodstranjevanje dlak iz ušes
odstranjevanje dlak iz ušes


Za odstranjevanje dlačic pri moških uporabljamo škarje, s katerimi pa težko dosežemo vse kotičke ušesa ali nosu; brivnike, ki dlačice pulijo, cukajo, kar je zelo neprijetno in najstarejšo metodo – pinceto, kjer se pri vsakem posameznem puljenju, zarosijo oči.


odstranjevanje obrvi
odstranjevanje obrvi


Tehnologija je napredovala in na slovenski trg je prišla nova metoda TRAJNEGA odstranjevanja dlačic. Imenuje se ultrazvočno odstranjevanje dlačic z aparatom Selectif Pro. Sedaj si lahko moški brez bolečin odstranijo neželene dlačice, ki bodo trajno izginile. Ni več potrebno gledati v ogledalo ali se je spet pojavila kakšna nova dlaka v ušesu, so spet zrastle dlake v nosu?…


odstranjevanje dlačic iz nosu
odstranjevanje dlačic iz nosu


S Selectif – ultrazvočnim odstranjevanjem dlačic, lahko odstranimo dlake po celem obrazu, razen temnih, lahko odstranimo tudi svetle in bele dlake, ne glede na ten kože, v vseh letnih časih – tudi poleti.


odstranjevanje dlak iz nosu
odstranjevanje dlak iz nosu


Za odstranitev dlačic, je potrebno več tretmajev, ki se ponavljajo na 4 tedne. Da lahko tretma naredimo, morajo bit dlake dolge 2-3 mm. Dlake uničujemo samo v fazi njihove rasti, to pomeni do 20% na tretma, zato je potrebno od 6 – 8 ponovitev, odvisno od posameznika.


www.selectif.si
www.selectif.si


Najdete nas v:

Medicinsko estetski center Perfect Body

Turnerjeva 41
2000 Maribor

Gsm: 031 760 280

Web: www.perfectbody.si

E-mail: info@prefectbody.si

Facebook: PERFECT BODY MB

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice