VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ULTRA Keseco v Sloveniji

»Potrudili smo se in ustvarili izdelek, ki bo ovrednotil vso človeštvo skozi povsem novo, revolucionarno metodo varčevanja z energijo.«


Vse v naravi je valovanje. Vsaka snov, ne glede na razvrstitev med živo ali neživo naravo, oddaja svoje lastno valovanje z določenimi valovnimi dolžinami. Tisto, kar oddajajo naše celice, rastline, živali (živa bitja), pa je danes vse bolj moteno z valovi, ki jih oddajajo antene, brezžične naprave, transformatorji,sateliti.ipd.

Živimo v dobi, v kateri vlada vse večja potreba za prihrankom električne energije, predvsem zaradi stroškovnih, a iz leta v leto vse bolj tudi zaradi ekoloških vzrokov. Dejansko stanje najbolje izkazuje dejstvo, da se energija neprestano draži in se bo dražila tudi še v prihodnje.

Prednosti pred drugimi rešitvami

Rešitev Keseco ULTRA predstavlja prvi proizvod v svetu, katerega delovanje temelji na kemičnem principu, saj ne vsebuje nobenih elektronskih komponent, temveč visoko-temperaturne keramične in bakrene superprevodnike. S svojim 2-3 tedenskim prilagajanjem in delovanjem na omrežje porabnika že v osnovi izboljša kvaliteto tokokroga električnega omrežja – brez zniževanja napetosti! Z drugimi besedami je naprava ULTRA patentirani izdelek, uvrščen med izume svetovnega formata, ki bi lahko z množično uporabo globalno ekološko vplival na naš planet. Razvit je z namenom, da zagotavlja maksimalno varnost in stabilnost, da ima okoljevarstveni učinek ter da je hkrati čim bolj učinkovit pri prihranku električne energije.

Prikaz načina delovanja

Z namestitvijo optimizatorja energije ULTRA se izgube električne energije zmanjšajo na minimum. Kot je spodaj grafično prikazano, naprava ugodno vpliva tako na izgube električne energije pri porabniku kot tudi pri prenosu do porabnika. Princip delovanja temelji na svetovno priznanem patentiranem sistemu, ki je nastal med raziskavo na visoko-temperaturnih superprevodnih keramičnih in bakrenih materialih, katerih učinek  večplastnih prevlek ima za posledico interakcijo, ki pretvarja elektromagnetno valovanje v infrardeče sevanje.

Notranja sestava naprave ULTRA

Iz strukture materialov in komponent je razvidno, da delovanje sistema optimizacije energije Keseco Ultra ne temelji na elektronskih sestavnih delih, temveč sestoji iz superprevodnih keramičnih sestavnih delov, pokrivne plošče in montažnih enot, kovinskega ohišja, terminala za izolacijo in ene bakrene tirnice-

1.     Zaradi posebne razporeditve keramičnih sestavnih delov se lahko elektromagnetni valovi sprejmejo in pretvorijo v infrardeče sevanje. Območje IR sevanja označujemo kot “daljni IR”, pri čemer preko posebne, v ta namen razvite keramične večplastne zmesi, izkazuje IR sevanje velikost valov 8~11μm.

2.     Značilnost izmeničnega toka je, da proizvaja elektromagnetno polje, kar tvori predpogoj za nastanek elektronskih parov. Zaradi vpijanja resonance prihaja do medsebojne interakcije IR sevanja in elektromagnetnega polja.

3.     Nastanek Cooperjevih parov elektronov je povezan z  interakcijo IR sevanja, ko se lahko elektronski pari porazdelijo preko bakrenih tirnic za zmanjšanje izgub.


Kemični proces delovanja napravei že v osnovi zagotavlja varčevanje z energijo, kajti elektromagnetne valove sočasno pretvarja v infrardeče sevanje. S posebno urejenimi keramičnimi plastmi superprevodnikov v ohišju se vpija in oddaja (optimira) kroženje elektromagnetnih valov, ki se izločajo iz keramičnih plasti, s čimer dosežemo prekinitev stanja resonance. S tem prihaja v električnem vodu do varčevanja pri obtoku elektromagnetnega valovanja. Predpogoj za delovanje tega izdelka je skupen obremenitveni dejavnik v približku vsaj 70% ter razponom moči s frekvenco od 50 ~ 60 Hz in napetostjo od 110 ~ 600.Električno omrežje pred instalacijo UltreElektrično omrežje po instalaciji Ultre z urejenim tokom elektronov


Namestitev

Namestitev naprave je hitra (15-20 minut) in zelo enostavna, z vzporedno priključitvijo ob števcu (3p/3w), brez kakršnih koli posledic za druge naprave in brez nevarnosti za izbruh požara, saj se z delovanjem naprave ULTRA posledično zmanjša segrevanje vodov in naprav v sistemu.
Zaradi svojih majhnih dimenzij se naprava odlično prilagodi v vsak prostor (električno omarico).

Certifikati

Naprava ULTRA je svojo kvaliteto že dokazala skozi različne teste, ki so jih opravile KTL (korejski vladni preiskovalni laboratorij), ILAC Seul ter raziskovalni inštituti v Avstraliji, Grčiji, Iranu, Gani, na Japonskem itd.  Stabilnost delovanja in učinki pa so dokazani s pridobitvijo evropskih in svetovnih certifikatov  ISO, EMC, CE, MAC, TGM, CSA idr.

Dokazano je, da ULTRA zmanjšuje porabo v povprečju za več kot 10% pri skupnih obremenitvah, ki so večje od 70 % tako, da zmanjšuje “razprševanje” toplotne energije, nastale zaradi upornosti materialov, brez padca napetosti pri porabnikih v omrežju.
KESECO ULTRA je registriran izdelek, ki se dandanes koristno uporablja že v skoraj 60 državah.


Mnenje industrijskih družb v tujini

Ob optimalni ceni naprava prihrani električno energijo z večkratnim povratkom.vloženih.sredstev, saj je njena predvidena življenjska doba uporabe od 15-20 let.
Aktivnosti v zvezi z varčevanjem energije v praksi preizkušajo že številna podjetja in korporacije po svetu z razmišljanjem, da se ekonomska vprašanja in kriza lahko rešujejo skozi učinkovito zmanjšanje porabe električne energije.

Naprava ULTRA je kot izdelek unikaten, saj zmanjšuje emisije CO2 do 20%, varuje pred EM sevanjem in statično elektriko, kar s časom izboljša počutje vseh zaposlenih. Dodaten razlog, da tuje družbe priporočajo Ultro, je njen odličen odnos cena – povratek investicije, ki se izteče že v 12-18 mesecih, povprečen znesek investicije v napravo pa je 1.5 do 2-kratni znesek plačila mesečnega obroka elektrike. Njena superiornost se izkaže tako v zanesljivem dolgoročnem delovanju kot tudi v tem, da se ne kvari in zato ne potrebuje vzdrževanja.

Povzetek

Z interakcijo keramičnih plasti in posledično nastalega daljnega IR sevanja se zmanjšujejo izgube električne energije, ki nastanejo pri porabniku in samem prenosu do porabnika.

komentar

  • Zadeva je vsekakor zanimiva. Pogrešam še podatke o tem, kdo je oz. bo pooblaščen za pravilno montažo, glede na to, da je dostop v elektro omarico dovoljen le pooblaščencu elektro podjetja. In pa seveda cena izdelka in možnost obročnega plačila pri nakupu več izdelkov.

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice