VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Transurfing realnosti v Mariboru

Transurfing center Slovenije vas vabi, da sodelujete na 1. srečanju  Kluba transurferjev Slovenije v Mariboru, dne 13.11.2011 ob 18. uri v Čajnici Adam in Eva – V Zavoju 40b, Košaški dol, Maribor.

Tisti, ki vas je pritegnila vsebina transurfinga realnosti, ste zagotovo pomislili na to, da bi svoje misli, ideje, dvome, vprašanja, izkušnje in še kaj na to temo, podelili in izmenjali z ljudmi, ki so seznanjeni s to tematiko.

V Sloveniji nas je sicer še kar precej, vendar je včasih teško najti koga, s komer bi se lahko o tem konkretno pogovorili ali morda izvedeli še kakšen drugačen pogled na transurfing in njegovo uporabo v vsakodnevnem življenju.

V okviru delovanja kluba boste imeli priložnost za aktivno sodelovanje pri oblikovanju aktivnosti, ki se bodo izvajale.
S tem lahko naredite še enega od prvih korakov, k upravljanju vaše realnosti.


Za začetek predlagamo nekaj osnovnih aktivnosti:

– Redna srečanja transurferjev enkrat na mesec – po želji tudi večkrat (izmenjava izkušenj, pogledov, debate,…)

– Organizacija transurfing pohodov ali izletov

– Kino klub – ogled filmov z vsebinami, ki nam lahko pomagajo pri razumevanju transurfing načina delovanja in življenja

– (Š)e kakšen predlog?

Lepo vabljeni

Transurfing center Sloveniječajnica Adam in Eva
čajnica Adam in Eva


komentar

  • Zbrali smo se v prijetnem okolju Čajnice Adam in Eva ter preživeli zanimivi in dinamični urici, ob pogovoru o transurfingu in svojih izkušnjah na tem področju. Izvedli smo vajo opazovalca, ki je prostovoljnemu opazovalcu prinesla povsem novo izkušnjo, kot je povedal ob koncu. Podpisali smo izjavo o ustanovitivi društva, ter se dogovorili za naslednje srečanje čez mesec dni. Termin in lokacijo bomo še sporočili po elektronski pošti, na Fb in še kje. Zadali smo si tudi ustvarjalno nalogo – vsak bo pripravil poljubno situacijo iz svojega življenj, ki jo želi pogledati še iz druge perspektive in kreirati v skladu s svojimi cilji. To situacijo bo vsak predstavil ostalim, skupaj z možnimi potmi zakreiranje v realnosti. V procesu predstavitve sitaucije, se dostikrat rešitev pokaže kar sama od sebe. Ostali udeleženci bomo kot del prostranstva, tem situacijam dodali še nove kvalitete in možne smeri razvoja. Če bomo razpoloženi in bo ostalo še kaj časa si bomo privoščili tudi ogled filma. Hvala vsem, ki ste prišli in podelili svoj prispevek k prijetnemu in ustvarjalnemu večeru ter hvala Vitafit za objavo našega srečanja. 
    Mirica Klara

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice