VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Stopimo skupaj za Borisa!!!

Moje ime je Boris (oz. veliko vas me pozna samo pod vzdevkom Ježek :))
Sem star 30 let in živim v Otiškem Vrhu. Zaposlen sem kot računalniški programer, vendar sem trenutno že leto in pol v bolniški.

Do novembra 2010 sem bil zelo zadovoljen z svojim življenjem in poln idej za prihodnost. Bil sem dejaven kot igralec nogometa (v preteklosti pri NK Dravograd kot vratar) in sem užival v vseh vrstah športa.

Novembra 2010 pa so mi po epileptičnem napadu dignostificirali tumor v desni hemisferi možganske poloble. Biopsija je pokazala da gre za difuzni astrocitom 2 stopnje.

Od tega trenutka dalje se je moje življenje obrnilo na glavo. Po biopsiji sem začel dobivati veliko epileptičnih napadov, ki so zelo poslabšali mojo kvaliteto življenja.

Obiskal sem veliko doktorjev v Sloveniji in Nemčiji in vsi so se strinjali, da je operacija tako velikega tumorja nemogoča, zaradi njegove občutljive lokacije. Sama operacija bi lahko povzročila mojo invalidnost ali smrt. Zato so se odločili da samo spremljajo tumor.

Odločil sem se da sam naredim nekaj zase. Prvo sem začel z Budwigovo dieto in samo z zdravo prehrano. Tumor je nehal rasti. Nato sem začel hoditi na terapije Zdenka Domačića. Moje počutje je postajalo boljše in boljše.
In sedaj sem preko prijatelja zvedel za zdravjenje, ki se imenuje »German New Medicine«. Znanec, ki je pravtako imel možganski tumor, je po tej metodi ozdravel in je sedaj brez tumorja. Zato si želim poizkusiti ta način zravljenja. Toda stroški zdravljenja so zelo visoki. Približno 7600 EUR oz. 10000 USD.

Na žalost pa si tako dragega zdravljenja sam ne morem privoščiti. Ker je to moja edina možnost za uspešno zdravljenje VAS naprošam za finančno podporo.Vsakršna podpora bo dobrodošla.

Hvala za obisk moje spletne strani in za podporo pri moji bitki za življenje.
Pomagate mi lahko z preprostim klikom na gumb Donate. Za donacijo ne potrebujete PayPal računa. Zadostuje kreditna ali debetna kartica. Sistem je zaneslijiv in varen.

Vsi ostali pa lahko donirate tudi na moj TRR izpisan spodaj.

Številka mojega TRR: SI56 0245 1417 7060 839 odprt pri NLB

Najlepša vam hvala za podporo in donacijo!

Boris

Zdrav človek ima tisoč želja, bolan pa le eno: DA BI BIL ZDRAV!

Spremljate lahko tudi moj blog: http://jezek.blogspot.si/%20

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice