VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Spletna TRILOGIJA (webinar) – VAŠ POSLOVNI PREBOJ = VAŠ OSEBNI PREBOJ

V poslovnem svetu velja sveta resnica: vaš posel lahko raste le toliko, kolikor rastete vi osebno.

Raziskave so pokazale, da se uspešni ljudje se od manj uspešnih razlikujejo po bistveni podrobnosti. Uspešni se zavedajo, da vsega ne (z)morejo narediti in preseči sami. Tako kot si ne predstavljamo uspešnega športnika, ki trenira sam, tako tudi uspešni poslovnež potrebuje strokovno pomoč, podporo, ogledalo, vzpodbudo, konstruktivno kritiko….skratka nekoga, s komer zgradi zaupanja vreden mentorski odnos in iz tega odnosa in mentorstva črpa moč, s katero zlahka prepleza (ali se ji izogne) še tako zahtevno skalo na svoji poti.

Spletna TRILOGIJA (webinar), ki vas bo popeljal preko 3 stopenj manifestacije in vas vodil v prepoznanje, kaj vas ovira pri tem, da bi v vaše življenje pritekalo več obilja…

(navodila, kako se pridružiti, dobite, ko se prijavite – zelo preprosto je)

 

VAŠ POSLOVNI PREBOJ = VAŠ OSEBNI PREBOJ

bo v sredo, 30.1., v četrtek, 31.1. in v petek, 1.2. 2013 ob 9.00 uri (do 9.30)!

 

Trilogija je brezplačna, še več, čaka vas darilo.

Po vsakem predavanju vam bomo poslali mp3 posnetek predavanja, ki ga lahko poslušate kolikokrat želite (tudi če želite samo posnetek, ker ne morete poslušati v živo, se morate prijaviti na predavanja).  

Prosim posredujte to vabilo svojim prijateljem, da se prijavijo! Hvala.

PRIJAVITE SE TUKAJ!

Z vami se veselim vašega uspeha!

dr. Špelca Morojna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: To je za vas, če ste pripravljeni storiti vse in vas ne bo zadržal noben izgovor. Kajti življenjska nagrada NIKOLI ne izostane. Nikoli še nisem srečala nikogar, ki je stopil na POT in ni uspel. NIKOLI.

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice