VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

REŠITVE ZA TEŽAVE Z MEHURJEM, KI ZAGOTAVLJAJO BREZHIBNO SUHOST IN SVEŽINO

OGLASNO SPOROČILO

Včasih se močno zasmejim in uide mi nekaj kapljic. To se mi zgodi pogosteje, ko sem prehlajena in močneje zakašljam.  Težave so postale večje po drugem porodu.  Na začetku se nisem najbolje znašla. Za zaščito pred uhajanjem urina sem uporabljala tisto, kar mi je bilo znano –   higienske vložke. Morala sem jih pogosto menjavati in z njimi se nisem počutila varno. Navidez enostavne življenjske situacije so začele postajati ovira, saj se nisem več počutila sproščeno v družbi, prenehala sem celo hoditi na aerobiko.

Sedaj je aerobika res v užitek. vir slike: breakingmuscle.com
Sedaj je aerobika res v užitek.
vir slike: breakingmuscle.com

Na srečo mi je prijateljica Simona povedala za TENA Lady predloge, ki so narejene posebej za težave z uhajanjem urina.

„TENA Lady predloge uporabljam že skoraj eno leto in res čutim razliko v kvaliteti. Lahko grem kamorkoli, ker se z njimi počutim varno“,  je rekla Simona potem, ko sem ji zaupala, da nisem zadovoljna z zaščito, ki jo uporabljam. „Res, kakšna pa je razlika? Zakaj so te predloge tako posebne?“ sem vprašala radovedno. „ Narejene so drugače kot higienski vložki, ki so namenjeni mesečnemu perilu. TENA Lady predloge so izdelane namensko za vpijanje urina in zato ponujajo večjo varnost, občutek suhosti in svežine“. „Kako pa izgledajo? Ali so velike? Ali so opazne pod oblačili?“ sem nadaljevala s svojimi skeptičnimi vprašanji. „Izgledajo podobno kot navadni higienski vložki, pokazala ti bom “, je odgovorila Simona in vzela iz torbice tanek, ženstveno in diskretno oblikovan vložek. „Videti je res diskretno, rada bi jih preizkusila, če že praviš, da so ti pomagali. Kje jih lahko najdem? „Kupujem jih v lekarnah, lahko pa jih najdeš tudi v specializiranih trgovinah. Poskusi jih, boš videla, lažje ti bo“.

Simona je imela prav. Sedaj že tri mesece redno uporabljam TENA Lady predloge, s katerimi sem resnično začutila razliko. Priporočila bi jih vsem ženskam, ki včasih začutijo zmerno uhajanje urina. S  TENA Lady predlogami sproščeno opravljam vsakodnevne aktivnosti, zlasti pa sem vesela, ker sem se ponovno pridružila moji skupini na aerobiki. Sedaj imam zaščito, ki mi zagotavlja občutek suhosti in svežine.

PREIZKUSI TENA LADY PREDLOGE IN ZAČUTI BREZHIBNO SUHOST IN SVEŽINO

Diskretne TENA Lady predloge s trojno zaščito vpijajo hitreje kot higienski vložki, z mikrokristali zadržujejo urin v jedru, z enkratnim Fresh Odour Control TM sistemom pa preprečujejo nastajanje  neprijetnih vonjav ter zagotavljajo brezhibno suhost in svežino.

TENA Lady predloge različnih velikosti in vpojnosti poiščite v lekarnah in specializiranih trgovinah.

 Brezplačni TENA Lady vzorec naročite prek www.SIMPSS.si ali pokličite brezplačno telefonsko številko:  080 10 99.

 

TENA Lady predloge različnih velikosti in vpojnosti poiščite v lekarnah in specializiranih trgovinah.
TENA Lady predloge različnih velikosti in vpojnosti poiščite v lekarnah in specializiranih trgovinah.

 

 

Dodaj Komentar

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice