VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Qlandia Ptuj&Vitafit.si – Za zdravje Zemlje smo odgovorni vsi!

V ptujskem trgovskem centru Qlandia prirejamo danes, dne 20.4.2013, med 09:00 in 13.00  ob svetovnem dnevu Zemlje zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko medgeneracijsko prireditev s humanitarno noto z naslovom Qlandia Ptuj&Vitafit.si – Za zdravje zemlje smo odgovorni vsi!

 

Razstavni prostor

 

 

Pa smo dočakali jubilejno deseto Vitafit.si prireditev. Tudi tokrat bo program športno-plesno-glasbeno obarvan. Gostili bomo orientalski plesni skupini Hayam in Sayyidah, uživali bomo ob predstavitvi borilne veščine Aikido, poslušali bomo petje pevskega zbora ter si ogledali baletne točke.

Zasebna glasbena šola v samostanu sv. Petra in Pavla na Ptuju deluje že sedmo leto. Ravnateljuje ji Klavdija Zorjan Škorjanec, ki vodi prekrasen tim odličnih učiteljev- strokovnjakov na svojem področju. Šola daje možnost učenja cele palete inštrumentov citre, flavta, harfa, harmonika, kitara, klarinet, klavir, kljunasta flavta, orgle, petje, saksofon, trobila: bariton, pozavna, rog, trobenta, violina, viola, violončelo ter diatonična harmonika. Udeležujemo se velikega števila tekmovanj v Sloveniji in v tujini, kjer dosegamo izjemne rezultate. Na Ptuju pa smo poznani po veliko različnih projektih: Glasba v kloštru, Cikel koncertov, Glasbene pravljice, Gala koncert, Koncert komorne glasbe, Simfonični orkester, Pihalni orkester, Citrarski orkester, Godalni orkester, Pevski zbor…. Na šoli smo zelo zadovoljni s svojimi učenci, prav tako oni z nami. Sodelovanje med vsemi rodi sadove, ki se kažejo navzven.Ne zamudite njihovih nastopov!

 

 

Zasebna glasbena šola v samostanu sv. Petra in Pavla

 

Skozi ves dan vam bo na voljo tudi priznana numerologinja, reiki terapevtka in naravna zdravilka Dana, ki se je prijazno odzvala našemu povabilu in bo brezplačno odgovarjala na vaša in naša vprašanja.

Tudi tokrat boste lahko metali na eko koš v naši zabavni nagradni igri “Zadeni v koš” in si z tremi brezplačnimi poizkusi poizkusili priimetati zdrave izdelke ki so jih prispevali naši razstavljalci, ki jih lahko obiščete ter si ogledate njihovo ponudbo zdravih izdelkov in/ali storitev. Med drugim Wellness Aspara podarja darilne bone za sprostitveno masažo in obisk sveta savn.

Plesna šola Power dancers deluje na Ptuju že 10 let. Skozi vso šolsko leto se plesalci naučijo različnih plesov pod mentorstvom powerke Špele. Veliko ustvarjajo tudi sami. Naši treningi niso suhoparni, prav nasprotno, na treningih se učijo novih plesnih korakov, koreografij, skrbijo za kondicijo, spoznavajo svoje telo, preizkušajo zmogljivosti, jezijo učiteljico, učiteljica jezi plesalce, včasih tudi pojejo in vedno se zabavajo. V soboto se vam bodo predstavili plesalci iz Ptuja in Hajdine. Skozi različne koreografije vam bodo pokazali kaj so ustvarjali to šolsko leto. Stari so od 3 do 15 let.

Naše Vitafit.si prireditve so vedno tudi humanitarne. Imate doma kakšno še uporabno oblačilo, ki ga nikakor nočete vreči stran? Poskrbeli bomo, da bodo stvari prišle v prave roke. Prav tako bomo veseli higienskih in šolskih pripomočkov. Morda imate doma tudi kakšno igračo, ki je ne potrebujete, nekomu pa bo narisala nasmeh na obraz?

 

 

.Hip hop

 

Nagovor pokrovitelja

Dobrodošli v center Bodylife vrata zdravja

Center Bodylife vrata zdravja vam nudi popolno skrb za vaše telo in združuje vse na enem mestu. V njem se lahko preoblikujete,  okrepite, razgibate, sprostite duha skozi masažne tehnike in nove tehnike sproščanja, poskrbite za svoje zdravje po metodi Wagner terapevtski sistem in se naučite zdravega vzorca prehranjevanja zase in za vso družino. Po zdravstveno priznani metodi Eurodiet, lahko na zdrav način izgubite kilograme in dosežete trajno vzdrževanje telesne teže.

 

vir slike: http://www.bodylife.si/

 

Pri nas najdete prijaznost, zanesljivost in trenutke odmika v svoj svet. Izbirate lahko med več vrstami programov ali kombinacijo le teh po vaših željah in potrebah. Cel čas bivanja pri nas vas budno spremljajo usposobljene terapevtke, ki vas vodijo skozi aktivnosti. Sodelujemo z številnimi strokovnjaki s področja fitnesa, meditacije, nutricistike, joge, ki vplivajo na poglobljena znanja in tako sledimo novostim s področja zdravega načina življenja OBLIKOVANJE TELESA.

 

 

več info: davor@etika.si

Organizatorja:
Etika d.o.o. in trgovski center Qlandia Ptuj.

Pokrovitelj: Center Bodylife vrata zdravja

Razstavljalci: Center Bodylife vrata zdravja,  Brikos– Tupperware, Zepter Slovenica d.o.o, Ekosen d.o.o.,


VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice