VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Qlandia Kranj&Vitafit.si – Zdravi na počitnice

V soboto 29.6. bo na vrsti 13. Vitafit prireditev.

V trgovskem centru Qlandia Kranj bo med 9.00 in 13.00 uro športna zabavna plesno-glasbena prireditev s humanitarno noto. Za obiskovalce smo pripravili pester in zabaven program. Med drugim si boste lahko na odru ogledali nastope plesne sole Cha Cha Cha, kranjskih mažoretk, lokalnega karate kluba, prevetrili omaro z Blanko Charo, metali v nagradni igri “Zadeni v koš”, hopkali bomo s Tjašo in še in še.

 

Vabljeni na 13. Vitafit prireditev.
Vabljeni na 13. Vitafit prireditev.

 

Mažoretni in twirling klub Kranj deluje od leta 1999. Dekleta v klubu prakticirajo dve disciplini: mažorete in twirling baton. Mažorete so klasična disciplina. Mažoreta je dekle, ki koraka in pleše na takt pihalnega orkestra. Twirling baton pa je dokaj nov šport, ki združuje plese, gimnastične in baletne prvine ter elemente s prav posebno palico.

Klub trenutno šteje 25 deklet v starosti od 4 – 16 leta starosti, ki trenirajo pod vodstvom Ingrid Čemas.

Mažorete.
Mažorete.

 

Dekleta se redno udeležujejo državnih tekmovanj v mažoretni in twirling disciplini.

Na letošnjem državnem prvenstvu za disciplino twirling baton so se dekleta prebila med slovensko elito v twirling športu, saj so se uvrstile v finale in posegale po 3, 4 in 5.mestih. Na državnem prvenstvu za disciplino mažorete pa so se prvič v kategoriji mažoretni par uvrstile med najboljših 8, saj je en par dosegel 4., drugi pa 7.mesto. Tudi v kategoriji skupina so se uvrstile med prvih 8. Skupina kadet je osvojila 8.mesto, skupina senior pa 7.mesto.

Poleg tekmovanj nastopajo tudi na številnih prireditvah, koncertih, mednarodnih in regijskih srečanjih, revijah,..

Redno se udeležujejo seminarjev in izobraževanj preko katerih nadgrajujejo svoje znanje. Njihovi treningi so sestavljeni iz gimnastične in baletne tehnike ter dela s palico. Dopolnjujejo pa jih tudi z različnimi plesnimi tehnikami iz drugih plesnih zvrsti.

 

 

Twirling in mažoretni klub Kranj.
Twirling.

 

Dopoldne bo z nami tudi modna stilistka Blanka Chara:

“Blanca Chara bom delila brezplačne nasvete o stilu oblačenja in skupaj z vami poskusila ugotoviti, kaj si želite ali pa tudi, kaj kljub temu lahko nosite, čeprav si do zdaj niste upali. Če pa boste s seboj prinesli kakšen kos oblačila, s katerim ne veste, kaj bi, vam bom svetovala, kako ga kombinirati z drugimi oblačili ali pa ga mogoče prenoviti in popestriti s kakšnim detajlom.”

Prvemu nagrajencu bo podarila 1-urno svetovanje pri nakupu v trgovini, ki jo bo izbral sam, drugemu podarila 10% popust pri »vetru v omari«.

Blanca Chara.
Blanca Chara.

 

Bharata Natyam je eden od sedmih indijskih klasičnih plesov, ki izvira iz južne Indije, države Tamil Nadu. Njegovi začetki segajo 3000 let nazaj in je eden najstarejših in najbogatejših klasičnih plesov Indije. Bharata Natyam je simbol lepote in estetske popolnosti ter ples izraznosti, melodije in ritma. Več o plesu Bharata Natyam si lahko preberete na www.salamghazeea.si .

To soboto bosta ta slikovit indijski ples odplesali Teja Saksida in Darja Jenko. Vabljeni ob 9.20 in 10.30 v Qlandio Kranj!

 

Indijske plesalke SalamGhazeea  (FOTO: Janez Marolt)
Indijske plesalke SalamGhazeea
(FOTO: Janez Marolt)

 

BigDeal.si – prvi slovenski portal za skupinsko nakupovanje
Tudi vi uživate v visokih popustih na restavracije, masaže in hotele? Ste vedeli, da za to lahko zahvalite BigDealu, ki je prvi v Slovenijo pripeljal tovrsten način nakupovanja. BigDeal.si je prvi slovenski portal za skupinsko nakupovanje, ki že od maja 2010 kupcem nudi fantastične popuste na kakovostne izdelke in storitve, vedno nove priložnosti za sprostitev, zabavo in nove izkušnje, partnerjem pa odlično marketinško orodje za pridobivanje novih kupcev. Preverite dnevno ponudbo s popustom od 50 do 90% na www.bigdeal.si in obiščite BigDealovo stojnico v Qlandiji, ne bo vam žal!

 

Vitafit prireditve so vedno tudi humanitarne. Na omenjenih prireditvah bomo zbirali poletna oblačila in igrače ter najnujnejše življenjske potrebščine. Ob koncu prireditve bomo zbrane potrebščine predali lokalni humanitarni organizaciji. 

Prinesite tudi vi kakšen kos poletnega oblačila ali pa darujte kak zdravi priboljšek. S to nedvomno lepo gesto boste nekomu polepšali poletje.

Vabljeni na 13 Vitafit prireditev v soboto 29.6. med 9.00 in 13.00 uro v trgovski center Qlandia Kranj

 

Poglejte, kako smo se imeli na prejšnjih Vitafit prireditvah.

http://www.vitafit.si/utrinki-danasnje-vitafit-prireditve-2/

http://www.vitafit.si/vitafit-prireditev-ob-svetovnem-dnevu-zdravja/

 

Organizatorja: Etika d.o.o. in TC Qlandia Kranj.

 Razstavljalci: SIMPS’S, Zepter Slovenica d.o.o., Bigdeal.si, Terme Snovik, Bioeksona, eksotične živali, Husse Slovenija

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice