VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Qlandia Kamnik&Vitafit.si – Zdravi na počitnice

V soboto 22.6. 2013  bo v trgovskem centru Qlandia Kamnik med 9.00 in 13.00 uro 12.Vitafit.si prireditev z naslovom Zdravi na počitnice.

Za obiskovalce smo pripravili pester in zabaven program, na promocijskih razstavnih prostorih pa se nam bodo predstavili ponudniki zdravih izdelkov oz. storitev. Program se bo odvijal med 9.00 in 13.uro. Ogledali si boste lahko plesne in športne nastope, se zabavali z Hula Hop obroči, in ja, tudi tokrat boste lahko sodelovali v eko nagradni igri “Zadeni v koš”…

 

Zadeni v koš.
Zadeni v koš.

 

Dopoldne bo z nami tudi modna stilistka Blanka Chara:

“Blanca Chara bom delila brezplačne nasvete o stilu oblačenja in skupaj z vami poskusila ugotoviti, kaj si želite ali pa tudi, kaj kljub temu lahko nosite, čeprav si do zdaj niste upali. Če pa boste s seboj prinesli kakšen kos oblačila, s katerim ne veste, kaj bi, vam bom svetovala, kako ga kombinirati z drugimi oblačili ali pa ga mogoče prenoviti in popestriti s kakšnim detajlom.”

Prvemu nagrajencu bo podarila 1-urno svetovanje pri nakupu v trgovini, ki jo bo izbral sam, drugemu podarila 10% popust pri »vetru v omari«.

Blanca Chara.
Blanca Chara.

Na prireditvi bodo ob 10.00 uri nastopili varovanci plesnega kluba Šin Šin:
“Smo mlada plesna šola, kjer se razkrivajo novi plesni upi. Plesalci, željni gibanja, kreativnosti in sprostitve ob glasbi, se razvijajo v prave male umetnike. Med priljubljenimi stili so moderni plesi, od rekreativnih do tekmovalnih oblik, kot so jazz balet, show dance, hip hop, breakedance, plesi za predšolske otroke in družabni plesi. Ob strokovnem vodenju plesnih trenerjev se ponašamo z obilico plesnih dogodkov, pokalnih in državnih naslovov ter nastopov. Imenujemo se Plesni klub Šinšin, kje telo in dušo zlijemo v gib.”

 

Plesni klub Šin Šin
Plesni klub Šin Šin

 

Tudi zabavali se bomo

Vsi se spomnimo, ko smo kot majhni otroci vrteli hula hoop obroče, kajne? Tokrat boste imeli priložnost, da spet poskusite. Inštruktorica Tjaša Dorelay vas bo naučila osnovnih trikov vrtenja hula hoop obroča! Zabavno bo! Vabljeni otroci in odrasli!

Zakaj hoopkati?

Hula hooping je zabavna vadba s hula hoop obroči, kjer odlično poskrbiš za svoje telo in duha. Zabavni triki sprostijo vsakodnevni stres in spodbujajo smeh. Vrtenje obroča na telesu in ob njem učinkovito vpliva na krepitev mišic trebuha, zadnjice, rok in nog. Poveča se gibljivost telesa, ravnotežje in dobra drža. Vadba s hula hoop obročem te sprosti in poživi hkrati!

Mogoč bo nakup svetlečih hula hoop obročev!

Več: www.hooping.si

 

Hooping.
Hooping.

 

Karate-Do je starodavna japonska borilna veščina, ki se je prvotno razvila na majhnem otoku Okinawa in od tam prenesla naprej po svetu.

Shotokan Karate-do klub Kobushi Kamnik, je mlad klub in na področju Kamnika deluje dobri 2 leti. Ime KOBUSHI v polnem prevodu pomeni tradicionalni bojevnik. Zlog KO se v kontekstu  razume kot tradicionalni oziroma klasični, zlog BUSHI pa pomeni bojevnik.

V klubu svoje znanje in izkušnje delita dva mednarodno uveljavljena trenerja Miha Gavez 3.dan in Tadej Trinko 2.dan. Oba sta nosilca številnih priznanj iz raznih tekmovanj doma in po svetu. Uspešno sta zastopala slovensko reprezentanco tako na evropskih kot tudi v svetovnih prvenstvih.

Trenutno v klubu pridno trenira 15 članov vseh starosti, pridružite pa se jim lahko kadarkoli tudi v poletnih mesecih ko bodo pridno nabirali kondicijo. Njihov nastop bo na vrsti ob 12.20 uri.

 

Vitafit prireditve so vedno tudi humanitarne. Na omenjenih prireditvah bomo zbirali poletna oblačila in igrače ter najnujnejše življenjske potrebščine. Ob koncu prireditve bomo zbrane potrebščine predali lokalni humanitarni organizaciji. 

Prinesite tudi vi kakšen kos poletnega oblačila ali pa darujte kak zdravi priboljšek. S to nedvomno lepo gesto boste nekomu polepšali poletje.

 

Tudi tokrat bomo humanitarno zbirali.
Tudi tokrat bomo humanitarno zbirali.

 

Poglejte, kako smo se imeli na prejšnjih Vitafit prireditvah.

http://www.vitafit.si/utrinki-danasnje-vitafit-prireditve-2/

http://www.vitafit.si/vitafit-prireditev-ob-svetovnem-dnevu-zdravja/

 

Organizatorja: Etika d.o.o., TC Qlandia Kamnik.

Pokrovitelj: Vzajemna Poslovna enota Ljubljana

 Razstavljalci: SIMPS’S, Zepter Slovenica d.o.o., Vzajemna Poslovna enota Ljubljana

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice