VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Program ROJSTVO 7×7 – BREZPLAČNA DELAVNICA

BREZPLAČNA DELAVNICA

Program osebne transformacije ROJSTVO 7×7

Ali ste se znašli na točki svojega življenja, ko ČUTITE, VIDITE, VESTE, da tako ne gre več naprej? Ko se zavedate, da je potrebno nekaj spremeniti, pa vas nekaj zadržuje na mestu? Želite svojo težavo obrniti v največjo prednost svojega življenja?

Program ROJSTVO 7 x 7 je ustvarjen, da z vami stopi na novo pot in vam pokaže, kako kreirati novo življenje na temeljih iskrenosti, radosti, užitka in samozavedanja!

Oglejte si video predstavitev:

 

 

Program Rojstvo 7×7, zasnovan na podlagi dolgoletnih izkušenj dveh zdravilcev, je namenjen osebni preobrazbi in razvoju posameznikov, ki so se znašli na pomembni točki svojega življenja in želijo svoje težave pretvoriti v plodno podlago za osebno transformacijo in rast ter kvantni preskok k polnemu in zadovoljnemu življenju.

 

Program Rojstvo 7×7

 

Komu je program namenjen:

 • odraslim med 18 in 99 let
 • vsem, ki želite bolje spoznati sebe in prevzeti vajeti življenja v svoje roke
 • vsem, ki si želite izboljšati svoje življenje in bolje spoznati sebe
 • vsem, ki si želite izboljšati odnose s partnerji, otroci, starši ali sodelavci
 • vsem, ki si želite izboljšati svoje zdravje in poskrbeti za svoje dobro počutje
 • ste se znašli na pomembni točki življenja, kjer se zavedate, da je ZDAJ vaš trenutek
 • vsem, ki ne želite več zapravljati življenja, ki se ga kasneje ne bi radi spominjali
 • vsem, ki čutite, da vam ta program lahko pomaga pri vašem kvantnem preskoku naprej, čeprav tega ne znate logično razložiti
 • vsem, ki čutite magično energijo, ki vas vleče v življenje, ki si ga zares želite živeti, ne glede na vašo starost!

 

Ponavadi naju ljudje po predavanjih sprašujejo za nasvete, katero knjigo naj preberejo, kaj so prvi koraki, kakšna je bila najina pot osebne preobrazbe itd. Ena knjiga ni dovolj, en korak ni dovolj za dolgotrajno spremembo v našem življenju. Za spremembo je potreben proces in prav to je jedro programa Rojstvo 7×7 – proces ozaveščanja in spremembe.

Vsebina je pripravljena na podlagi dolgoletnih izkušenj in dela na področju Neuro Linguistic Programing, Brennan Healing Science, dela z zdravilnim zvokom in Polne prisotnosti v sedanjem trenutku. Izdelanih je sedem modulov, ki popeljejo udeležence po poti samo-spoznavanja in osebne preobrazbe. Velik del program je namenjen prepoznavanju vzorcev iz otroštva, ki nas ovirajo in se tega sploh ne zavedamo. Udeleženci osvojijo tehnike osebnega razvoja, ki so uporabne za celo življenje. V programu imajo udeleženci na voljo tudi individualna srečanja s terapevti, ki jih podpirajo po poti sprememb.

 

V BREZPLAČNO DELAVNICO se lahko vključijo vsi, ki si želijo izboljšati svoje življenje in bolje spoznati sebe, vsi, ki si želijo izboljšati odnose s partnerji, otroci, starši ali sodelavci. Vedno kadar imamo težave, ki se ponavljajo ali pa trajajo dlje časa, je vzrok v odnosih z ljudmi, ki so pomembni v naših življenjih. Udeleženci programa spoznajo, da so sami odgovorni za svoje dobro počutje in dobijo orodja za doseganje le-tega.

Na delavnico ste dobrodošli vsi, ki želite spoznati in pričeti živeti novodobni način pogleda na svet in dogajanje okoli nas, torej vsi, ki si želite poiskati svojo pot do sreče! Prijavite se na brezplačno delavnico (izberite najbližjo lokacijo) ter pripeljite še koga!

Urnik predstavitev:

 • POLZELA: 4.3.2013 ob 18 uri, Zavod za kulturo, turizem in šport Polzela (ZKTŠ Polzela), Polzela 113, 3313 Polzela
 • MARIBOR: 7.3.2013 ob 18 uri, Hotel Piramida, Ul. heroja Šlandra 10, 2000 Maribor
 • LJUBLJANA: 12.3.2013 ob 18.uri, Center Sospita Rea – Svet angelov, Litijska 38, 1000 Ljubljana

Za OBVEZNO prijavo kliknite tukaj: www.rojstvo.si

Še niste čisto prepričani?

Če ste pričeli brati ta del, potem je velika verjetnost, da se je v vas sprožil boj med srcem in razumom, oz. še bolje, vaš stari jaz se skuša upirati svobodnemu, novemu jazu.

Kje vam dopoveduje, da še ni tako hudo?

Kje vam pravi, da ne boste uspeli, da tako ali tako ne bo nič drugače, nič bolje?

Kje vas skuša zadržati v stari, premajhni koži?

Kje vas skuša zadržati v življenju, ki je manj kot ste vredni in si zaslužite?

Špelca in Zoran sva tukaj, da vas v tem podpreva, da vam nudiva oporo tam, kjer si želite na novo pot, pa je vaša odločitev malce težavna, na meji. Zakaj? Ker sva oba hodila to pot in je bila podpora, ki sva jo prejela, neprecenljiva. Kako vam lahko pomagava?

Pokličite naju ali pa nama pišite:

spelca@poslovnaboginja.com

zoran@rojstvo.si

Čestitava vam in se neizmerno veseliva, da se bomo spoznali kot posamezniki in kot živ organizem – skupina ROJSTVO 7 x 7!

Iz srca vam izrekava dobrodošlico in vedite, da je že zdaj primeren trenutek, da se pričnete zavedati svoje lastne vrednosti in pomembnega deleža, ki ga prispevate v življenje, tukaj in zdaj!

Midva vam bova pomagala, da se boste tega zavedali vedno bolj in zavestno kreirali življenje kot si ga resnično želite!

Špelca in Zoran

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice