VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Praznovanje rojstnega dne v Q centru

V ptujskem Q centru smo  v soboto 31.8.2013 priredili zabavno, strokovno-izobraževalno ter aktivno-promocijsko prireditev s humanitarno noto.

 

torta

 

Praznovali smo namreč rojstni dan Q centra. Za vas smo pripravili celodnevno rojstnodnevno prireditev, ki pa bo imela tudi humanitarno noto. Na prireditvi je bilo  moč kupiti prav posebne  eko vrečke z motivom sončnice. Od vsake prodane vrečke bomo namenili 2€ za otroke iz sociano ogroženih družin. Zbrali smo tudi za dva zvrhana nakupovalna vozička oblačil in potrebščin za varno hišo in materinski dom Maribor.

 

Gorički Lajkoši so zapeli za rojstni dan.
Gorički Lajkoši so zapeli za rojstni dan.

 

Program je bil športno-glasbeno obarvan. V dopoldanskem času so potekale pod odrom  skupinske vadbe. Ob 12.00 uri smo zapeli za rojstni dan, vsi prisotni pa so se  lahko posladkali s koščkom torte.

 

Orientalske plesalke
Orientalske plesalke

 

Popoldne smo praznovali s petjem in orientalskimi plesi. Tudi tokrat so obiskovalci lahko  metali v nagradni igri “Zadeni v koš” in si primetali lepo nagrado, zavrteli pa smo tudi kolo sreče.

 

Kolo sreče
Kolo sreče

 

Hiša za otroke Pustotnik je predvsem mlajše obiskovalce navdušila z predstavo “Strah ima velike oči” in z poslikavo obraza.

 

Poslikava obraza
Poslikava obraza

 

Iz Term Snovik je na obisk prišel Palček Snoviček in se zabaval z otroci.

 

Palček Snoviček
Palček Snoviček

 

Skozi ves dan so bile na prireditvi  stojnice z ponudniki izdelkov in storitev, ki so namenjeni zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

 

Ekološko pridelano vino
Ekološko pridelano vino

 

Nastopili so: Realni aikido klub Duplek, Center aerobike Ptuj, Hiša za otroke Pustotnik, Gorički Lajkoši, Pevki Patricija in Nastja, Zdrava plesna skupnost ter Plesna Izba.

Razstavljalci: Generali Zavarovalnica, Bodylife – vrata zdravja, Simps’S, Novval d.o.o, Zepter Slovenica d.o.o, ENJO, Terme Snovik

Več fotografij najdete na naši facebook strani oz facebook profilu.

Organizatorja: Q center Ptuj in Etika d.o.o.

Pokrovitelj prireditve: Generali Zavarovalnica

 

Naslednja prireditev bo praznovanje rojstnega dne TC Qlandia Nova Gorica

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice