VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Nova Pomaranča od 19. novembra v Mariboru

(Oglas)  Pomaranča je nastala iz želje po kvalitetni ponudbi kave, naravnih sokov in ostalih pijač. S ponudbo in postrežbo v prijetnem ambientu lokalov Pomaranča želimo zadovoljiti slehernega gosta.

K osnovni ponudbi se trudimo vključiti veliko dogodkov, srečanj in prijetnih trenutkov, ki popestrijo dogajanja v naših lokalih. Naš cilj je biti prisoten v vseh večjih slovenskih mestih in ta užitek ponuditi širšemu občinstvu.

Pomaranca_logo_classic_oranzen_20x20mm

pomaranca-gosti

pomaranca-ponudba

Pomarančni sokovi

Posebno mesto v naši ponudbi namenjamo naravnim sokovom iz pomaranče in limone. Sadeže, ki so namenjeni za stiskanje sokov, nabavljamo direktno od večjih dobaviteljev in so vedno sveži. Sproti jih stiskamo in jih v različnih variantah ponujamo gostom.

Barcaffe Prestige

Mešanica Barcaffé Bar Prestige je namenjena pripravi kavnih napitkov na espresso kavnih aparatih in je sestavljena samo iz izbranih zrn kave (sestavljena iz 100% Arabice). Z brazilsko kavo dosegamo polno strukturo, pravilno krono na površju pijače in okus po karamelu. Zrna iz Srednje Amerike, Indije in Etiopije pa kavi dodajo poln okus po čokoladi.

Pitje kave je tudi estetski užitek, ki ga dosegamo tudi s skodelicami za kavo v črno-beli kombinaciji, z zlatimi kavnimi podstavki, z žličkami, s pladnji, ipd.

Čaji

V naših lokalih imamo tudi pester izbor čajev.
Čaje človek pozna že tisočletja, vse od takrat, ko so v Aziji odkrili ta zdravilni napitek. S svojo aromo ter blagodejnimi učinki se čaj uvršča med najbolj priljubljene pijače.

V Pomaranči nudimo čaje Tekkane in Althaus.

pomarancabaar

www.pomaranca.si

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice