VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ogrevanje nove generacije

(oglasno sporočilo)
Vnesite v vaš dom prijetno toploto, ki bo tudi v najbolj hladnih dneh blagodejno vplivala na vaše počutje.

ekosen dnevna

OGREVANJE NOVE GENERACIJE

Predstavljamo vam že preizkušeno IR tehnologijo ogrevanja s toplotnim valovanjem oz. infrardeče ogrevanje (IR-ogrevanje). Kot pionirji v Sloveniji in hkrati največji ponudniki tovrstne tehnologije smo opremili že več kot 1000 objektov. Za nami stoji število zadovoljnih naročnikov, ki se vedno znova navdušujejo nad novo tehnologijo ogrevanja v Sloveniji.

Kako paneli delujejo

Infrardeča oblika energije je del naravnega spektra in kot taka izjemno ugodno vpliva na nas. Energija se v prostoru takoj pretvori v toploto, zato se prostor segreje zelo hitro. S toplotnim valovanjem oz. infra paneli ne segrevamo zraka, ampak trde površine, predmete, zidove in ljudi v prostoru, ki so v dometu panela. Tako vam ob steni ne bo več hladno, vaše noge pa bodo vedno tople, saj je toplota v prostoru enakomerno razporejena. S tem preprečimo tudi gibanje toplega in hladnega zraka v prostoru, ki dviguje prašne delce. Toploto lahko uravnavamo s termostatom v vsakem prostoru posebej. Prostor, ki ga ogrevate, se ne bo ohladil še dolgo potem, ko boste infra panele že izključili. S IR-tehnologijo boste odpravili vlago in plesen in s tem lajšali bolezni dihal, lajšali pa boste tudi bolečine v mišicah in sklepih. Ta inovativen in naraven sistem ogrevanja je zdrav in tako primeren za vse, predvsem za tiste, ki veliko sedijo, ali starejše, saj povečuje telesno energijo.

panel s popustom

Prednosti, ki jih prinaša ogrevanje z IR-tehnologijo

 Ob nizki investiciji lahko prihranite do 65 % stroškov ogrevanja. Ta tehnologija odpravlja plesen in preprečuje nastanek vlage ter s tem ohranja izolacijo v prostoru. Panelni sistem ogrevanja dokazano pozitivno vpliva na zdravje in počutje ter ob tem daje naraven občutek toplote. Zaradi kakovostnih materialov je življenjska doba panelov do trikrat daljša od klasičnih sistemov ogrevanja. Poleg tega ne potrebuje nobenega vzdrževanja, saj nima občutljivih delov. Upravljanje je zelo enostavno, termostat pa omogoča enostavno in natančno uravnavanje toplote. Tudi montaža je enostavna in brez posegov v prostor, naši strokovnjaki pa vam svetovali o pozicij namestitve panela, saj se s tem doseže največji izkoristek energije. Izgled infra panelov je zasnovan tako, da so v prostoru skoraj neopazni.

Uporaba IR-tehnologije

V zadnjih 60 letih je bil razvoj usmerjen predvsem v fosilna goriva, ki postajajo vse dražja. Danes pa je tukaj tehnologija, ki učinkovito pretvarja električno energijo v toplotno energijo in primerna za osebno ter poslovno uporabo. Sistem IR-ogrevanja je primeren za vse vrste objektov kot osnovno ali dodatno ogrevanje.

PR članek Ecosen

Če nam boste poslali povpraševanje, vam podarimo zelo uporabno e-knjigo KAM IZGINJA VAŠ DENAR. V njej boste našli veliko uporabnih nasvetov in informacij, kako prihraniti vaš denar tudi v najbolj težkih časih.

obleka brez človeka

MNENJA UPORABNIKOV

Zaradi prevelike porabe za ogrevanje stanovanja v velikosti 120m2 sva se z ženo odločila, da zamenjava plinsko ogrevanje za IR-panele. Za nama je prva sezona ogrevanja in sva več kot zadovoljna. V stanovanju je celotno sezono od 23 do 25 stopinj, tudi ponoči, mesečna položnica za elektriko pa v kurilni sezoni znaša največ 120 EUR skupaj z vso preostalo porabljeno energijo. V primerjavi z ogrevanjem na plin, ko je bil znesek na mesečni položnici 250 EUR med sezono, v stanovanju pa je bilo še vedno hladno, saj se prostori nikakor niso ogreli, se je odločitev izkazala za odlično investicijo. Poleg tega daje ogrevanje z IR-paneli odličen občutek in učinek ni niti približno enak ogrevanju na plin, saj je temperatura zraka po vsem prostoru enaka, pa tudi videz v prostorih je čudovit. IR-panele priporočava vsem, ki se odločajo za spremembo pri ogrevanju in želijo nekaj več! Zahvaljujeva se podjetju EKOSEN, d. o. o., za odlično svetovanje in prijaznost. (Primož in Vesna Dajčman iz Dupleka).

 Novembra 2012 smo se odločili za menjavo načina ogrevanja hiše. Do tedaj smo se ogrevali na olje, kar je pomenilo v kurilni sezoni približno 400 EUR na mesec za 120 m2 veliko hišo. Dolgo smo se odločali za vrsto ogrevanja in se na koncu – po priporočilu znanke – odločili za infrardeče panele. Zanje smo se odločili, ker naša hiša ni izolirana in je precej vlažna. Paneli so priporočljivi prav v vlažnih prostorih, saj ogrevajo stene in s tem se raven vlažnosti v prostorih zniža. Od različnih ponudnikov smo pridobili ponudbe in se na koncu odločili za podjetje Ekosen. Izredno profesionalen pristop zaposlenih v tem podjetju, njihova prijaznost in odzivnost so bili razlogi za našo izbiro.

Njihov svetovalec nam je izmeril prostore in svetoval pri izbiri moči panelov in njihovem številu. V zelo kratkem času jih je njihov monter tudi namestil. Vsa pohvala obema za prijaznost, vso razlago in izjemno profesionalnost. Po dveh mesecih so nas spet obiskali in pregledali, ali sistem deluje brezhibno. Na mesec dodatno plačujemo 120 EUR za ogrevanje hiše namesto prejšnjih 400 ali več. Celotna investicija bo samo z razliko v porabi energije pokrita v največ treh kurilnih sezonah!  (Darja in Sergej Konte iz Ljubljane).

Na spletni strani www.ekosen.si najdete še več mnenj drugih uporabnikov. Nekateri so bili pripravljeni svoje mnenje izraziti pred kamero. Če želite, da vam pripravimo ponudbo, nas pokličite, da se oglasimo pri vas in naredimo energijski izračun objekta ter nato določimo, kolikšne moči IR-panelov potrebujete.

logotip ekosen

Podjetje EKOSEN d.o.o. je vodilno podjetje na področju infrardeče tehnologije ogrevanja in ponuja rešitve za osebne in poslovne uporabnike. Zavzemamo se za ekološko in prijazno podjetništvo in z njim prispevamo k zdravemu načinu bivanja. S svojimi produkti smo prisotni tudi tujih trgih, poleg tega pa nudimo tudi strokovno pomoč in izobraževanje podjetjem, ki se s to tehnologijo ukvarjajo. Najbolj zastopani prodajni artikli so IR-paneli, dopolnjuje pa jih termoizolacijski zaščitni premaz Thermosun, ki temelji na odvajanju vlage iz sten, obenem pa poveča učinek izolacije. Premazna barva Thermosun ima pozitiven učinek na zdravje, saj izsušuje vlago v stenah, poleg tega pa v kombinaciji z IR-paneli privarčujete tudi do 15 % električne energije. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost. Prihodnost je sončna.

Več o IR-ogrevanju si lahko preberete na:

www.ekosen.si

 Zdravo in varčno infrardeče ogrevanje za vsak dom

POKLIČITE NAS:

02/620 81 99

040/840 627

040/847 703

ali nam pošljite e-sporočilo na: info@ekosen.si

Lahko pa se oglasite v našem salonu na Razvanjski cesti 85 v Mariboru, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci odgovorili na vsa vaša vprašanja.

nslovna slika

 

 

komentar

  • Se strinjam ,da so paneli res najboljša izbira ogrevanja – pri nas jih jmamo že drugo leto in jih ne bi zamenjali z nobeno drugo obliko ogrevanja!

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice