VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Obdarimo najbljižje, privoščimo tudi sebi

Pošteno smo že zakorakali v veseli December in tisti najslajši prazniki se bliskovito približujejo. December je mesec sprostitve in obdarovanj. Po celoletnem garanju si vzemimo čas zase in za svoje najbližje. Naj nam ne bo žal denarja, ki ga porabimo za razveseljevanje drugih in tudi sebi privoščimo kako malenkost. Za sprostitev je možnosti ogromno za obdarovanje še več.

Obleka naredi človeka. In Decembra je čas, ko smo radi lepo oblečeni. Trenirke pustimo za športne aktivnosti in se raje oblecimo v kaj modnega, elegantnega. Pri kupovanju oblek svetujem, da rajši globlje sežemo v denarnico, kot pa da kupimo nekaj, kar sicer na prvi pogled deluje kvalitetno in poceni, po nekaj pranjih pa je uporabno le še za brisanje prahu. Še posebej pazite, ko kupujete elegantna ženska oblačila. Pri poplavi cenene robi iz Kitajske je namreč treba biti izredno pozoren na ponaredke.

Nekateri ljudje imajo pri izbiri darila nemalo preglavic. Spomnimo se kaj naši najdražji potrebujejo. Uporabimo malo domišljije predvsem pa berimo med vrsticami,  saj nam je ljubljena oseba mogoče že namignila kaj si želi npr. »dragi a ni tisti prstan linije Rochet prekrasen?« .

Za nekoga obdarovati je treba imeti občutek. Že od nekdaj velja za najboljše darilo dobra čokolada. Primite svojo drago pod roko in jo odpeljite v čokoladnico na romantični zmenek. Verjemite, da se vam bo obrestovalo. Saj veste, pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec.

So pa tudi tako imenovana lisičja darila od katerih imata koristi oba. Eno izmed takih daril je naravna kozmetika. Od takega darila imate večkratno korist. Premislite ali imam prav.


Želim Vam veliko radosti in lepih trenutkov pri nakupovanju. In ne pozabite na stari pregovor »malo denarja malo muzike.«

komentar

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice