VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Novost! Ultrazvočno trajno odstranjevanje dlak

Se tudi vi ukvarjate z neprijetno težavo – prekomerno poraščenostjo na obrazu in telesu?

Nenehno preverjate svoj videz, trpi vaša samopodoba, vašo samozavest je načeta, v družbi se počutite nelagodno,…?

Vsak izmed nas ima na kakšnem predelu telesa ali obraza težave z dlačicami. Eni bolj moti, druge manj. Glede na raziskave, trpi za prekomerno poraščenostjo preko 28% ljudi.

Nezaželene dlake se odstranjujejo z različnimi tehnikami, ki so počasne, dolgotrajne, boleče, nepraktične in kratkotrajne. Zato se je pojavila potreba po novi tehnologiji, ki bi odstranila dlake zanesljivo in za daljše časovno obdobje. Tako je postala v zadnjem desetletju laserska tehnologija in tehnologija za odstranjevanje dlak, ki temelji na svetlobni energiji, ena izmed najhitreje rastočih in najpogosteje na novo uporabljenih tehnologij v moderni kozmetični dermatologiji.

Posledično pa se je pojavila potreba po dolgotrajnem odstranjevanju dlak, ki bi bilo hitro, zanesljivo, varno, nežno do kože in bi trajno odstranilo dlake na vseh tipih in barvah kože in dlakah. Ter bi se lahko odstranjevalo čez celo leto, ne glede na letni čas.

Zato se je pojavila prva revolucionarna tehnologija trajnega odstranjevanja dlak, ki temelji na ultrazvoku – ULTRAZVOČNO trajno odstranjevanje dlak.


Nova tehnologija za trajno odstranjevanje dlak na podlagi ultrazvočnih valov

Najnovejša tehnologija za odstranjevanje dlak, uporablja ultrazvok.

Odstranjevanje dlak z ultrazvočno tehnologijo ima različne prednosti.

Aparat Selectif™Pro je učinkovit pri vseh tipih kože in barvah dlak, prav tako pa se lahko uporablja na vseh težko dostopnih delih telesa, še posebej na obrazu in na občutljivih delih kot so: obrvi, ušesa, nos, zgornja ustnica, prsne bradavice, pazduhe in bikini linija . Posebna ultrazvočna konica je namenjena temu, da usmeri zvočno energijo natančno po dlaki do njene korenine, kjer se ta energija spremeni v toploto. Posledica tega je, da se temperatura v korenini dlake zviša in uniči koren in tako dlako trajno uniči. Energija je usmerjena neposredno in samo v dlako in zato se koža okrog dlake ne more poškodovati.

Ta inovativen Selectif™Pro aparat za trajno odstranjevanje dlak iz podjetja Applisonix, ponuja novo izboljšano rešitev za odstranjevanje dlačic, ki je varna, brez bolečin in učinkuje na vse barve dlak, tako svetle, sive, rdeče, temne kot tudi bele ter za vse barve in tipe kože. Njegova uporaba je primerna za vse letne čase, tudi poleti. Saj aparat temelji na ultrazvočni energiji in ne na optični energiji. Selectif™Pro se uporablja samostojno ali kot dopolnilo obstoječim laserskim ali IPL tehnologijam.

Podjetje Applisonix je prejela evropsko nagrado Frost & Sullivan 2008 za inovativnost.

www.selectif.si

Medicinsko estetski center Perfect Body
Turnerjeva 41
2000 Maribor
Gsm: 00 386 (0)31 760 280
Facebook:  PERFECT BODY MB

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice