VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Festival Lent je vsako leto boljši

Na terasi Nove KBM so z današnjim svečanim podpisom pokroviteljske pogodbe med organizatorjem Festivala Lent, Narodnim domom Maribor, ki ga je zastopal Vladimir Rukavina, direktor Narodnega doma Maribor, in Novo KBM, ki so jo zastopali Matjaž Kovačič, predsednik uprave Nove KBM, in Manja Skerinšak, članica uprave Nove KBM, ter mag. Andrej Plos, član uprave Nove KBM, organizatorji tudi uradno pospremili Festival Lent 2011 na njegovo pot.

Letošnji 19. Festival Lent, bo ponovno postregel s presežki, saj se bo v šestnajstih dneh na okoli 50 prizoriščih odvilo približno 470 dogodkov, na katerih bo nastopilo več kot 3800 nastopajočih iz 39 držav.
Vladimir Rukavina se je ob svečanem podpisu zahvalil glavnemu generalnemu pokrovitelju, Novi KBM, ki je glavna zaveznica Festivala Lent že od njegovih začetkov, in predstavil programske novosti festivala, nova prizorišča …

Vrhunce programa posameznih sklopov festivala so predstavili producenti Festivala Lent.
Matjaž Kovačič je dodal, da so ponosni, da lahko podpirajo enega največjih evropskih festivalov ter prispevajo k ustvarjanju močnega kulturnega stebra v Mariboru in spodbujajo medkulturni dialog.
Vsi podatki o Festivalu Lent so na voljo na spletni strani festivala: www.festival-lent.si več o samem dogajanju pa tudi v sliki in besedi na našem portalu …

komentar

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice