VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

NOTRANJA MOČ V MATRICI ŽIVLJENJA

Anita Kejžar Škulj  bo z Bernardo Žarn 27. septembra ob 19.00 uri v kavarni GH Union v Ljubljani klepetala ob filmu Matrica življenja.

Kako z zaupanjem vase zadovoljno do ciljev? Luč je že v vseh nas, ve Anita Kejžar Škulj, in nas spomni, kako jo prižgati. V stiku z Virom vsega, kar zdravi, tako pomaga sebi in pomaga drugim.

Slika MatrixCD-755X318

Pogledali si bomo krajšo različico dokumentarnega filma Matrica življenja, v katerem se zvrstijo osupljivi primeri ozdravitev otrok in odraslih, v resnici vse znanstveno razložljiva zdravljenja. Film je prišel v Slovenijo po priljubljeni knjižni uspešnici – Ponovna povezava dr. Erica Pearla, in avtor, ki je tudi eden protagonistov filma,  oktobra ponovno prihaja v Slovenijo.

Bodite tudi vi del te izjemne izkušnje. Za pokušino pa besede mame dečka, ki so mu zdravniki napovedali, da zaradi cerebralne paralize ne bo nikoli shodil:”Nikoli nisem verjela v te stvari, a sedaj, ko imam vsak dan dokaz pred mojimi očmi, preprosto verjamem. Moj otrok je že po 15 minutah, ko je dr.Pearl držal roke nad njim, vstal in ne le hodil, temveč tekel.” 

Članek Misteriji Matrica 1

Anita Kejžar Škulj je uspešna raziskovalka novih vpogledov v človeka in njegovo blagostanje; je pionirka ponovne povezave v Sloveniji, mojstrica NLP-ja in prinašalka presenetljivih daril. Širi preprosto resnico: Res je, v kar verjamemo, in to lahko uresničimo.

O svojih izkušnjah bo spregovorila z voditeljico večera  Bernardo Žarn v priljubljeni kavarni hotela Union v Ljubljani.

Na prodaj bosta knjigi Ponovna povezava in DVD Matrica življenja. Vabljeni, da se nam 27. septembra  pridružite ob 19.00 uri.  Vstop je prost.

V oktobru Anita z Matrico prihaja še v druga mesta po Sloveniji

Šentjur – Wellness Aspara 1.10. ob 19.00 uri, vstopnina 7€ – prijave na 0590 876 00

Ljubljana – Knjižnica Fužine 2.10. ob 19.30 uri, vstop prost

Cerkno – Bevkova knjižnica 3.10. ob 19.00, vstop prost

Velenje – Knjižnica Velenje 9.10. ob 19.19, vstop prost

Krško – Centralna knjižnica Krško 10.10. ob 18.00, vstop prost

www.notranjamoc.com

Več informacij na 051 307 668

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice