VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ni statusa, ni panike!

OGLASNO SPOROČILO

Misliš, da ne potrebuješ dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, ker si še mlad in zdrav? Pomisli še enkrat! Recimo, da tečeš po gozdni potki ali divje skačeš na koncertu ali pa zaljubljeno hodiš po robu pločnika in … auuu, moja noga!

V naslednjem trenutku si mlad, brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in pri zdravniku. Z eno besedo: DRAGO! Dejstvo je, da obvezno zdravstveno zavarovanje pokrije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je treba (drago) doplačati.

Ni konec sveta in nič ni zamujeno!

Za vse brez statusa dijaka ali študenta, ki se boste prijavili na Zavod za zaposlovanje ali ste dopolnili 26 let smo pripravili najugodnejšo ponudbo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. V vseh zgornjih primerih namreč postaneš zavezanec oz. zavezanka za doplačilo zdravstvenih storitev – potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Najbolj kreativen paket za mlade z najnižjo porabo denarja in bogato dodatno opremo

Paket Vzajemna Mladi vključuje …

OBVEZNA OPREMA:

DODATNA OPREMA:

 

kreativa

 

Najnižja mesečna premija v Sloveniji!

Vsak evro, ki ga lahko privarčuješ, pride prav, zato razmisli o najugodnejši ponudbi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji!

Premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni
Mesečna premija v EUR Letna premija ob enkratnem plačilu v EUR*
Brez popusta S 3 % popustom S 3 % popustom
28,62 27,76 333,14

*V znesku letne premije je že obračunan 3-odstotni popust. Premije veljajo od 1. 7. 2012 dalje. Premija se lahko med trajanjem zavarovanja spremeni v skladu z zavarovalnimi pogoji. Zavarovalnica si pridržuje pravico do spremembe premij. Zavarovalniške storitve so v skladu z zakonom, ki ureja davek na dodano vrednost, oproščene plačila davka na dodano vrednost. Davek od prometa zavarovalnih poslov se obračunava v skladu z vsakokratno veljavno zakonodajo, ki ureja davek od prometa zavarovalnih poslov od dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj.

Izogni se dodatnim stroškom!

Dopolnilno zavarovanje skleni v roku enega meseca od dne, ko postaneš zavezanec oz. zavezanka (od dne, ko dopolnilno zavarovanje potrebuješ). Drugače moraš na trimesečno čakalno dobo, ki jo določa zakon. Zakon poleg tega predpisuje še triodstotni pribitek na premijo za vsako nezavarovano leto. Birokracija!

Če pa vmes dobiš nazaj status študenta, ti lahko za določen čas uredimo mirovanje zavarovanja, da ga ne boš po nepotrebnem plačeval. Če pa ti status zopet poteče, ti zavarovanje hitro in enostavno vzpostavimo nazaj. Simpl.

Kaj še čakaš? Skleni dopolnilno zavarovanje pri Vzajemni in si pridobi najbolj kreativen paket za mlade!

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice