VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

NEOBIČAJNA KNJIGA ZA NEOBIČAJNE LJUDI NA NEOBIČAJEN DAN

Predstavitev knjige ČARODEJKA z rubinastim prahom avtorice Vesne Kravca SREDA, 6.6.2012, ob ŠESTIH zvečer Zdravilna čajnica Adam in Eva, V zavoju 40b, Maribor-Košaki ali dvorana društva Štorklja Vabljeni na čaroben večer, ko nas bo brala knjiga in igral zvok vesolja. A ste vedeli, da so tri šestice vibracija in število čiste ljubezni? NE? Čas je, da padejo vse maske, zidovi in tabuji. Čas je za ISKRENOST in ČISTOST. Zato iskreno vabljeni veselimo se vas

Vesna, Gaja in ekipa dobre vibre Čajnice. Knjigo bo brala Vesno Kravcar. Gong bo igrala Gaja Klas. Ostalo naj ostane presenečenje. Prinesite ležalko, odejo, VELIKO SPROŠČENOSTI in vode.Zvočni prispevek izmenjave 6€. Vesna in Čarodejka sta kot magnet. Zagotovite si prostor na predstavitvi in udeležbo potrdite do 5.6. ali do zasedenosti mest Gaja 031 333 738 ali gaja.klas@gmail.com


O knjigi: Čarodejka z rubinastim prahom je posvečena Ženski z veliko začetnico. V njej se prepletajo vsi arhetipi ženske, vse izkušnje, ki jih doživljamo na naši poti iskanja resnice.Čarodejka je knjiga, ki ne boža več, saj ni časa. Je knjiga, ki ljubi strastno, divje. Je knjiga, ki jo občuti vsak delček naše biti, ko spregovori na glas.

Je knjiga, ki prebuja zaspano zavest.

Je knjiga, ki spreminja vodo v paro.

Je knjiga, ki jo boste takoj vzljubili ali pa takoj zasovražili.

Vmesne faze ni.

Je knjiga, ki govori o ljubezni, o jezi, o besu, nemoči, krhkosti naše narave, v isti sapi pa dreza v osrčje našega bistva in izvablja vse tisto, kar skrivamo pred svetom, na plan.

Je pot, ki sem jo prehodila v letih iskanja resnice, duhovnosti, spotikanj ob iluzije, slepila..Je pot, ki jo je prehodila marsikatera ženska v vaši bližini, morda celo vi sami.

Je zlata nit, ki skozi zapletene hodnike labirinta najde pot do srca, do Boga, do duše in se na koncu zlije z vsem, kar sem, kar ste, kar so.

Lahko bi jo opisala kot skrinjo zakladov, iz katere jemljemo dragocenosti in jih skrbno in z občutkom dajemo v svet, zavite v svilo skrivnosti, ki od nekdaj privlači vse iskalce drugačnega, mističnega doživljanja sveta.

Je zemljevid do najbolj globoko zakopanih spominov duše. Prebuja zavest in vedenje o nas samih.

Lahko pa je seveda samo knjiga pesmi. Lahko je samo knjiga. Odvisno, kdo jo bere in kako. Morda pa bere Ona Vas?
P.S.
Knjigo bo na predstaviti možno kupiti po promocijski ceni 40 eur namesto  48€.

Več o Vesni lahko izveste na http://www.vesnakravcar.si/o-vesni

Soorganizator dogodka sta Adam in Eva Zdravilna čajnica ter spletni portal Vitafit.si


VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice