VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Maribor na valovih sreče

Danes 25.3. ste toplo vabljeni na osvežitev sudarshan kriye skupaj z indijskim učiteljem Karthikom Krishno, ki ga je pripeljal v Slovenijo Sri Sri Ravi Shankar, in na srečanje za družbeno odgovorno akcijo v Mariboru.

Dogodek VALOVI SREČE ZA SLOVENIJO BREZ STRESA IN NASILJA in še vedno aktualne Sobe sprostitve v Mariboru s Karthikom Krishno, ki bo danes, v ponedeljek 25.3. , ob 18.00 na ZZV Maribor, Prvomajska ul. 1.
 
PROGRAM: joga, Sudarshan Kriya, meditacija in akcijski plan za izvedbo tečaja za 250 ljudi, 11. 4. v Mariboru.

Če se dogodka ne boste mogli udeležiti, pa si želite sodelovati, prosim sporočite na mail tanja@artofliving.si ali GSM: 041 556 187.

 
VALOVI SREČE ZA SLOVENIJO BREZ STRESA IN NASILJA
 
Obisk Sri Sri Ravi Shankarja je v Slovenijo prinesel nov veter in svežo energijo, nasmejane obraze in željo po nadaljni akciji Za Slovenijo brez stresa in nasilja z novim naslovom Valovi sreče, ki ga je predlagal Sri Sri. Ali kot je rekel na sestanku s predsednikom republike Borutom Pahorjem in nekaterimi našimi evropskimi poslanci: The Waves of Happiness for Slovenia! V njenem okviru želimo izvesti čimveč aktivnosti za različne družbene in starostne skupine z namenom prispevati k kakovosti življenja v najširšem smislu.

Sri Sri nam je za nekaj tednov posodil čudovitega učitelja iz Indije Karthika Krishno, ki nam bo pomagal pri izvedbi različnih dogodkov Valovi sreče za Slovenijo in tečajev, ki so pred nami.

Sedaj je priložnost tudi za vse, ki niste uspeli sodelovati pri organizaciji obiska oziroma drugih aktivnostih, pa bi želeli prispevati k viziji Sri Sri Ravi Shankarja za srečno Slovenijo, da se pridružite.
 
 
 
 
 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice