VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako živeti zdravo, brez da bi trpela vaša denarnica?

Če živimo zdravo, lahko preprečimo številne bolezni; če smo že zboleli, pa je to nujen sestavni del zdravljenja. Ste tudi vi otepate zdravega načina življenja, ker je preprosto predrag? Le kdo si lahko v današnjem času privošči bio paradižnike, karto za fitness, osebnega trenerja, ‘light’ jogurte, ure pilatesa, drage shujševalne tretmaje … ? Se vam že vrti od seštevanja visokih cen in zneskov?

 

zdravo1

 

Živeti zdravo ni nujno drago. Preberite nekaj nasvetov o tem, kako ohraniti zdrav življenjski slog, brez da bi pri tem preveč trpela vaša denarnica.

  • Za zdravo življenje je potrebno veliko gibanja. Če si ne morete privoščiti osebnega trenerja ali karte za fitness, izkoristite brezplačne oblike rekreacije: tek, kolesarjenje, nordijsko hojo. Izkoristite tisto, kar vam ponuja narava! Če vam svet uteži in potenja v fitnessu res diši, pa redno obiskujte BigDeal.si, kjer boste našli ugodne ponudbe za skupinske vadbe, fitness in ostale športne dejavnosti, s popusti od 50 do 90%.

zdravo7

 

  • 8-urni spanec. Če boste naspani, se boste zbudili nasmejani in polni energije. Zato se odpravite v posteljo še pred polnočjo, da boste zjutraj pripravljeni za vse obveznosti, ki vas čakajo. Ob 8. uri ne pozabite preveriti svojega e-poštnega nabiralnika, kjer vas čaka sveža BigDeal ponudba!
  • Uravnovešena prehrana, 5 obrokov dnevno. Jejte manjše, polnovredne obroke, z razmiki od 2,5 do 4 ure. Nikoli ne bodite lačni. Na BigDeal.si vas čaka bogata gastronomska ponudba za restavracije po vseh ljubljanskih mestih, kot tudi bogata ponudba super hrane, kot so bio maca kapsule ali goji jagode. Ste navdušenec nad solatami: našli boste praktične recepte in pripomočke za hitro pripravo okusnih solat.  Pri večini ponudb na BigDealu je poštnina že vključena v ceno!

zdravo3

 

Zdi se, da čas teče vse hitreje, zato poskrbite, da je vaše življenje kakovostno in zdravo. Pri tem vam z veseljem pomaga ekipa BigDeala, ki za vas uredi vedno sveže, zanimive in zdrave ponudbe.

www.bigdeal.si
info@bigdeal.si
030 656 261

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice