VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako s pomočjo narave krepiti duha in zdraviti telo?

Vabilo na brezplačno predavanje –

Točka zdravja vas dne 12.1.2015 ob 19:00 uri vabi v hotel Draš na brezplačno predavanje Kako s pomočjo narave krepiti duha in zdraviti telo, ki ga bo vodil priznani prano terapevt Tomislav Brumec.

Čaka vas tudi prijetna nagrada.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite na telefonsko številko: 051-315-855 ali na mail: nika@tockazdravja.si

Družina pranoterapevta Tomislava Brumca

Delo je že zdavnaj postalo njihovo življenje. »Družina je v duhovnem smislu najmočnejša. Skupaj smo učinkovitejši,« je prepričan Tomislav. S sinom Lovrom in soprogo Andrejo v Podčetrtku že leta pomaga ljudem premagovati najrazličnejše bolezni, predvsem pa z  odkrivanjem vzrokov za njihove težave »najti sebe«.  

ona2

Tomislav Brumec in Lovro Brumec sta svoje znanje tehnike začela pridobivati pred 14 leti. Oba sta diplomirana pranoterapevta. Znanje pa sta nadgradila z znanjem terapevtskih vescin starega ljudstva Yerub, ki ju je izoblikovalo v moralna eticna in zelo iskana terapevta. Terapija ne temelji vec na tehniki, temvec ljubezni do vseh zivih bitij. Bioterapevtsko zdravljenje izvajata skupaj na večih lokacijah po Sloveniji. Terapija poteka v skupinski dinamiki, v okviru katere obravnavajo vsakega bolnika individualno, glede na njegovo diagnozo bolezni.

Zaželeno je, da bolniki s sabo prinesejo izvid zadnjih preiskav v okviru uradne medicine. »Živimo v času nenehnih družbenih stresov, medsebojnega tekmovanja in nevoščljivosti, z osebnimi razočaranji in duševnimi travmami. Torej v času, ko ljudje izgubljajo življenjsko ravnovesje. Prav zaradi tega so zmeraj glasnejši klici po duševnem in telesnem zdravju. Večina telesnih bolezni ima svoj izvor v bolni duši, od koder se manifestira energija, brez katere ni življenja. Kakšno bo življenje, je soodvisno od misli in lastnih prepričanj. Tistega, ki venomer pripoveduje kako je bolan, njegova okolica ne bo nikoli doživljala kot zdravega. Kdor nenehno vidi pred seboj kup problemov, le­teh ne bo nikoli premagal. Moč misli daje informacijo lastnemu telesu in okolici v kateri posameznik živi. Danes vemo, da se informacija – tako dobra, kot slaba – prenaša preko vode. Človeško telo vsebuje veliko količino vode: kri je vsebuje 92%, slina 98%, možgani 70%, celo kosti vsebujejo 20% vode. Kar 99% metaboličnih procesov poteka na temelju vode. Naš odnos do sebe se torej odraža preko lastnih miselnih informacij.

lovroLahko sprejmemo negativno informacijo tudi od zunaj (služba, starši, družina…) in odreagiramo preko čustev prizadetosti, užaljenosti, jeze, nezaupanja. Tudi v tem primeru informacija ostane v zavesti, če pa jo izgovori nadrejena oseba ali celo oseba s »titulo« in je ta negativna informacija celo večkrat izgovorjena, se lahko vtisne v podzavest in od tam deluje, ne da bi se tega sploh zavedali. Zato je potrebno razmišljati o sebi in iskati resnico, ne pa se prepuščati manipulacijam. Pravočasno spoznanje in samokontrola v takšnih situacijah so rešitev pred stresom, šokom in strahom. Vsi to so začetki odklona od ravnovesja. Kljub znanstvenemu napredku je vse več trpljenja in bolezni.   Okoli nas krožijo negativne informacije: poročila, črna kronika

lovOkoli nas krožijo negativne informacije: poročila, črna   kronika časopisov, filmi, boj za oblast itd. Zato je v tej zmedi pomembno pozitivno misliti. »Sej harmonijo in požanji ljubezen.« Ljubezni do sebe, s tem pa tudi do sočloveka, danes zelo primanjkuje. Reči »hvala« in »oprosti«,  danes nekateri sploh več ne znajo. Morali bi čutiti, namesto razumeti. Mi pa dopuščamo, da nam razum zaposluje dogodek, misel nekoga, ki ima le svoj lasten interes. Ne dopustimo našemu notranjemu glasu, da bi podal svoje mnenje. Že od rojstva naprej nosimo v sebi moč za samo osvoboditev in samozavest.

 

 

Zdravljenje Multiple skleroze

Multipla skleroza je najpogostejše obolenje živčevja pri mlajših odraslih. Napredujoče in ponavljajoče se okvare živcev v možganih in hrbtenjači povzročajo številne simptome, ki prizadenejo zaznave, gibanje, delovanje organov in ravnotežje. Specifični simptomi so odvisni od tega, kateri del možganov je prizadet. Okvara vidnega živca bo na primer povzročila meglen vid. Če so prizadeta živčna vlakna v hrbtenjači, je posledica šibkost ter občutek težkih rok in nog. Okvara živcev v možganskem deblu, predelu, ki povezuje možgane in hrbtenjačo, pa lahko povzroči motnje ravnotežja.
Pri številnih bolnikih z multiplo sklerozo simptomi lahko začasno prenehajo in bolnik nima težav – to označujemo kot obdobje remisije. Pri bolnikih s kroničnimi dolgotrajnimi simptomi pa se ti postopoma slabšajo.

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice