VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Kako nekomu polepšati praznike

V tem predprazničnem času iščemo ideje, kako obdariti naše poslovne partnerje, zaposlene, ki odhajajo iz podjetja ter ljudi, ki so nam v tem letu še posebej pomagali.
Masaža je lahko odlična rešitev, kajti ob vsem tem stresnem delu, največkrat pozabimo prav nase in lastno sprostitev. Takega darila se vsi razveselimo.

Ponujam vam darilne bone za masaže ter na dostopne cene še 10% prazničnega popusta.
Izvajam TU-INA kitajske masaže; terapevtske, refleksne ter globoko sproščujoče. Darilni boni so ovrednoteni po času, saj se lahko na ta način posvetim vsaki stranki posebej ter skupaj s stranko izbereva masažo, ki je zanjo najbolj potrebna. Izbirate lahko med 30, 40, 60 ali 90 minutno masažo. 90 minutna masaža je  terapevtsko – sprostitvena, masira se celotno telo, tudi stopala, obraz in glava. Njene sprostitvene učinke se občuti se dolgo po masaži.
Masažni salon Izvir Mladosti se nahaja v Baron centru v Malečniku, nasproti picerije Črni Baron in ima dostop tudi za invalide.


Cenik: 30 minutna – 18 evrov,
40 minutna – 22 evrov,
60 minutna – 28 evrov,
90 minutna – 35 evrov
To so cene z davkom, na te cene pa dobite še 10% praznični popust v mesecu decembru.

Za vse dodatne informacije vas prosim, da me pokličete na tel. št. 031 661 297, Renata ali pišete na izvirmladosti@gmail.com.

Želim vam vesel december,  doživete praznike ter lepe odnose doma in v podjetju.

Renata Habinger
IZVIR MLADOSTI K.D.
družba za zdrav način življenja in zdravljenje
Maribor

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice