VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Izkustvena delavnica v Mariboru

Vabljeni na IZKUSTVENO DELAVNICO, ki bo potekala v ponedeljek, 8. aprila, od 18.00 – 20.00. ure v prostorih Zdravstvenega doma na Prvomajski ulici 1 v Mariboru.

Izkusili boste dihalne tehnike, meditacijo in spoznali znanje za krepitev notranje moči posameznika, da se lahko lažje sooča z izzivi vsakdana. Skrivnost dihanja nam omogoča, da imamo več energije, s tem pa večji uspeh in zanos v življenju. Vsi smo prostovoljci, prispevek 5 EUR pa bo dobrodošel. Dogodek je nadaljevanje projekta VALOVI SREČE, ki ga je, ob obisku v Sloveniji, vzpodbudil humanitarni vodja Sri Sri Ravi Shankar za krepitev trajnostnega razvoja v Sloveniji in etike na vseh ravneh.

 

vir: alivepixel.deviantart.com

 

Humanitarni vodja je 21.3. je v Ljubljani več kot 700 slušateljem predstavil mednarodne programe obvladovanja stresa, naslednji dan pa je tudi ob podpori predsednika republike g. Boruta Pahorja in uglednih predstavnikov politike in gospodarstva na konferenci SVETOVNEGA FORUMA ZA ETIKO V POSLU, nagovoril udeležence o nuji obvladovanja stresa in krepitvi etike na vseh družbenih ravneh. Inf: Tanja Jerebinsek, tanja.jerebinsek@artofliving.si, 041 556-187

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice