VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Išče se naj zdrav zajtrk-nagradna igra

Kdo lahko sodeluje?

Vsi, ki vam je všeč portal za zdravo in aktivno življenje Vitafit.si in ste naročeni na naše zdrave novičke. http://www.vitafit.si/prijava-na-vitafit-novice/

Kaj bo odločilo o zmagovalcih?

Glavno nagrado PAKET VRHUNSKE EKOLOŠKE KOZMETIKE bo prejel pošiljatelj največkrat komentiranega zdravega zajtrka objavljenega na spletni strani www.vitafit.si v rubriki recepti-podrubrika naj zdravi zajtrk.

Koristen namig!
Obiskovalci vitafit.si bodo lahko takoj, ko bomo objavili tvoj recept na naši spletni strani, komentirali tvoj zajtrk. Najbolje je, da takoj po objavi tvojega recepta na spletni strani  www.vitafit.si objaviš povezavo do recepta na svojem Facebook profilu in prosiš prijatelje, da komentirajo tvoj recept na spletni strani www.vitafit.si! Za pravilne komentarje bodo šteli le tisti komentarji, ki bodo oddani na naši spletni strani www.vitafit.si .

Navodila, kako in kam poslati recept

Recept za zdrav zajtrk pošlji na naslov info@vitafit.si najkasneje do 29.12.2010.

Obvezno napiši ime pošiljatelja zdravega zajtrka. Recept za zdravi zajtrk mora vsebovati kratek opis zajtrka, sestavine in način priprave. Lahko dodate fotografijo.

Bodite  posebej pozorni le, da je zajtrk zdrav in da čas priprave ne presega 20 minut.

Pogoji sodelovanja

Nagradno igro organizira Vitafit.si,  nagrado pa podeljuje trgovina BioEco, Poštna ulica 1. Maribor. Nagradna igra traja od 20.11. 2010 do 29.12.2010. Zajtrke se bo lahko komentiralo do 15.1. 2011.  Dobitnika privlačne nagrade bomo obvestili po elektronski pošti najkasneje do 20.1.2011. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prebivalci Slovenije (fizične osebe). Zaposleni in svojci zaposlenih v podjetjih Etika d.o.o., ki je organizator nagradne igre, in v trgovini BioEco Maribor, ki prispeva nagrado, ne smejo sodelovati v nagradni igri. Nagrad ni mogoče izplačati v gotovini, niti prenesti na tretjo osebo. Vsi sodelujoči se strinjajo s pogoji sodelovanja. Rezultati nagradne igre bodo objavljeni na strani portala Vitafit.si. Če se nagrajenec ne odzove v 14 dneh, bo nagrado prejel tisti, ki bo po številu komentarjev zasedel mesto za nagrajencem. Prejemnik glavne nagrade paket vrhunske ekološke kozmetike Bema mora tudi sporočiti svoje osebne podatke in davčno številko.  Fotografije in recepti, ki jih prispevajo sodelujoči, morajo biti last sodelujočega v nagradni igri. Fotografije ne smejo biti prekopirane iz drugih medijev, recepti pa ne prepisani. Sodelujoči se s tem, ko pošljejo recept na naš email naslov info@vitafit.si . zagotavljajo, da so lastniki fotografij in receptov. Če udeleženci ne upoštevajo pravil nagradne igre, organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti.

komentar

  • Super si bom vsaj ogledal kaj jemo Slovenci za zajterk-pa tudi kakšen dober nasvet se bo izbrskal
    Še več takšnih člankov o zdravi prehrani
    Lp Mojca

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice