VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Informacija ki zdravi

Misija ZeroPoint Global-a je zasnovana na naših prepričanjih in željah, da povečamo ozaveščenost o alternativnih načinih zdravljenja in preventivnih rešitvah wellnessa, kakor tudi pri predstavitvi koristnosti ZeroPoint izdelkov v vsakdanjem življenju.

Ste vedeli, da je vaše telo pod konstantnim stresom zaradi človeškega onesnaževanja, kemikalij, slabe kvalitete vode in slabe vsebnosti hranil v hrani. Dodatno pa še vpliva na nas  elektromagnetno sevanje, radijsko in televizijsko sevanje, sevanje, ki jih povzročajo električni daljnovodi, Wi-Fi brezžični internet, mikrovalovno sevanje, sevanje mobilnih telefonov in anten, letal, GPS-ov itd.)

Leta 1994, je nacionalni inštitut za zdravje sprejel nov termin Biopolje, za opis polja subtilne energije, ki se razširja iz našega telesa.

Če je naše Biopolje izven ravnovesja, postane naše telo bolj dovzetno za imunsko pomanjkanje, stres, tesnobo, utrujenost, hrbtno in skupno bolečino v telesu, kakor tudi pomanjkanje duševne stabilnosti in to so vse potencialni znaki.

Kako vam ZeroPoint lahko pomaga …

ZeroPoint Global izdelki kakor tudi »Olje Vera Wellness rešitev« je frekvenčno dostaven sistem, ki krepi in čisti bioobmočje tako, da prinaša v telo energetsko ravnotežje. Raziskano je bilo, da celice v telesu vibrirajo z določeno hitrostjo in frekvenco, ki je odvisna od stanja zdravja. ZeroPoint Global je identificiral frekvence, primarni načrt (blueprint) frekvenc, ki se ujemajo z optimalnim stanjem zdravja za celice in druge sisteme v telesu. Z uporabo zaščitene ZeroPoint Global tehnologije vnesemo v telo rešitev ugodja s primarnim načrtom frekvenc. Kot pomembnost bi še omenil, da izdelki ustvarijo zaščitni obod, ki deluje tako, da ohranja vaše Biopolje v naravnem stanju.

ZeroPoint je rastoče polje energijskega zdravljenja in zaščite in bo, ne tako daleč v prihodnosti, postal del vsakdanjika. Dandanes pa je pionir priložnosti, ki zarezuje nove poti, s ponudbo številnih potencialnih življenjskih ugodnosti.

Zaščita za izboljšanje življenja

 • Zaščita pred izredno nizkimi frekvencami in elektromagnetnim poljem
 • Zaščita pred mikrovalovi, televizijskimi ekrani, računalniškimi monitorji in drugimi elektronskimi poslovnimi izdelki.
 • Zaščita pred zunanjo in notranjo elektro napravo

 • Nevtralizira okoljske strupe in kemikalije, kot so čistilna sredstva za gospodinjstvo, kloride in pasivno kajenje
 • Nevtralizira pesticide in insekticide v hrani in pijači
 • Zaščita pred onesnaževanjem, od človeka narejenih kemikalij v zraku, ki jih vdihujemo, v vodi, ki jo pijemo in v hrani, ki jo uživamo.

Koristnost za izboljšanje življenja

 • Povečuje svežino, okus, trajnost hrane in pijače
 • Ponavadi sprosti glavobol, bolečino v hrbtenici, želodcu, mišicah in sklepih
 • Spodbuja hitrejše celjenje po poškodbah
 • Spremeni negativno energijo povzročeno od bojazni, stresa in paničnega napada
 • Poročana je tudi zaščita ob nekaterih nujnostnih operacijah
 • Pomaga pri sprostitvi, sindroma karpalnega kanala, pri ženski meni, krčih, slabosti in »mačku«
 • Navdihuje sanjanje in globlji spanec


OPOMBE:

ZeroPoint Global energijska tehnologija se lahko uporablja na koži, toliko kolikor je pač potrebno, da bolečina popusti ali pa da pride do premika energije. Za dolgoročno ravnovesje, bi naj ZeroPoint energijski obesek uporabljali na določenem predelu vse dokler vprašanje problema ni razrešeno. Za kratkoročno olajšanje, je potrebno od 5 – 15 minut. Nasprotno kot pri kristalih, pri ZeroPoint tehnologiji ni potrebno, da izdelke poseben način čistimo, peremo ali preprogramiramo, zadostuje že normalno vzdrževanje higiene izdelkov.


davor@vitafit.si

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice