VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Goran Dragič naslednik Steva Nasha

Slovenski košarkar Goran Dragič, ki je svojo profesionalno kariero začel  pri svoijh 17ih letih  pri košarkaskem klubu Ilirija. Izpoljnuje svoje najstniške sanje. Nasledil bo Steva Nasha v ekipi Phoenix Suns.

Slovenski košarkar Goran Dragič, ki je svojo profesionalno kariero začel  pri svoijh 17ih letih  pri košarkaskem klubu Ilirija. Leto kasneje je bil premeščen v KD Slovan, kjer je igral dve leti. Nato je igral v pri španski Tau Ceramici, ki ga je posodila k CB Murcia.Goran Dragič na obisku pri Phenix Sunsih
Goran Dragič na obisku pri Phenix SunsihLeta 2007 se je za eno leto ponovno vrnil v Slovensko ligo, kjer je z Union Olimpijo igral tudi v Jadranski in Evroligi. Skupaj z ekipo  je tudi osvojil  naslov državnega prvaka.Gorana Dragiča imajo oboževalke povsod rade.
Gorana Dragiča imajo oboževalke povsod rade.Že naslednje leto 2008, je bil v drugem krogu drafta kot 45. igralec izbran v ekipo San Antonio Spursov. Vendar so ga takoj premestili v ekipo Phoenix Sunsov, kjer je bilo mišljeno, da bi prevzel vlogo njihovega glavnega organizatorja igre, Steva Nasha.

Vendar ga je pot med NBA lockoutom popeljala nazaj v Španijo h klubu Caja Laboral . Po končanem lockoutu, so ga k sebi vzeli Houston Rocketsi, kjer se je tako zelo izkazal, da mu je oboževalka spesnila pesem v katerem ga prosi naj ne zapušča, njene najljubše ekipe.


Oboževalka bo sedaj verjetno zelo razočarana, saj je Goran Dragič tik pred podpisom pogodbe z Phoenix Sunsi, kjer bo nadomestil svojega idola iz otroških let. Goran Dragič, portal vitaFIT ti želi še naprej tako uspešno kariero.


VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice