VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

ENERGETSKE POTI BOLFENK

Predstavitev nove ENERGETSKE POTI BOLFENK s čiščenjem na osmih zdravilnih točkah, ki se nahajajo v gozdičku ob hotelu Bolfenk ter v gozdičkih na poti do cerkvice Sv. Bolfenka. Voden ogled se bo zaključil še s pitjem ENERGIZIRANE IZVIRSKE VODE.

Dosegljiva vsem – na vrhu Pohorja – vlada sila, ki zdravi in nas polni z energijo.

Pohorski gozd ima zdravilne moči in energizirano vodo, ki poživlja. To je nedavno dokazal tudi izjemno znani in priznani terapevt Tomislav Brumec. Raziskave in meritve, ki jih je opravilo podjetje Bioznanost iz Slovenske Bistrice, so pokazale laboratorijsko sliko posnetka energije kapljice vode s posneto Kirijanovo fotografijo, iz katere je razvidna naravnost presenetljiva višina vsebnosti energetskega potenciala vode.

Prav to je bil razlog, da so v Športnem centru Pohorje zasnovali projekt, ki ga bodo izvajali v turistični vasici Bolfenk na Pohorju in predstavlja ekskluzivno ponudbo, ki je v takšni obliki ni nikjer v Evropi. Z novim projektom želijo na Pohorje privabiti goste, ki so introvertirani ali v sodobnem turističnem jeziku iščejo »selfness« programe. Goste, ki ob ponudbi odličnega gorskega wellness programa želijo (in lahko dobijo) še nekaj več. Takšni programi, ki so odvisni od naravnih oziroma energetskih danosti posameznega okolja, so zelo iskani prav zaradi svoje redkosti.

V sredo, 8.julija 2009 ob 10:30 uri se lahko tudi vi pridružite

predstavitvi nove ENERGETSKE POTI BOLFENK, ki se bo začel pred recepcijo hotela Bolfenk.

Doživeli boste čiščenje na osmih zdravilnih točkah, ki se nahajajo v gozdičku ob hotelu Bolfenk ter v gozdičkih na poti do cerkvice Sv. Bolfenka.

Voden ogled se bo zaključil še s pitjem ENERGIZIRANE IZVIRSKE VODE, ki je oplemenitena s posebnim postopkom injicijacije, ki je bila izvršena na glavnem izviru.

Injicijatorja energizirane vode sta Tomislav in Andreja Brumec.

Med pohodom bo učinke posameznih točk in zdravilne vode predstavil sam avtor,

poznani terapevt Tomislav Brumec.

Več informacij:

Tea Kozar, koordinatorka projekta

Tel: 02/ 614-0956

070/ 893-668.

Več o ponudbi Športnega centra Pohorje na: www.pohorje.org

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice