VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Ekskluzivni izdelki Fleur de Santé ob Dnevu žena

Švedsko podjetje Fleur de Santé razvija kozmetične proizvode na osnovi naravnih sestavin že več kot 30 let! Nudimo Vam veliko unikatnih izdelkov za nego in lepoto, ki ustrezajo vsem potrebam današnjih žensk, ki živijo v harmoniji z naravo.

V podjetju cenimo vse ženske in prav zanje ob Dnevu žena zmeraj pripravimo ekskluzivne izdelke najvišje kakovosti. Vsaka ženska je edinstvena in Dan žena je pravšnji dan, da lahko izkažem kako zelo cenimo vse ženske.  Tokrat vam bomo predstavili edinstvene izdelke, ki vsebujejo ekskluzivne Swarovski kristale ter spodnje perilo v zapeljivem ženstvenem kroju.

Crystal Glam l’Amour Eau de Parfum je glamurozna, zapeljiva dišava, ki jo združuje sočna mešanica maline, cvetne elegance in čistosti jasmina ter šopka vrtnic. Navdihnjena s čutnim pačulijem in jantarjem. Obogatena z noto čokolade.

Vrh: neroli, cvetovi pomarančevca, maline

Srce: vrtnica, jasmin, gardenija

Osnova: čokolada, pačuli, jantar


Fleur de Santé - Dišave
Fleur de Santé - Dišave


Crystal Glam l’Amour ogrlica, Crystal Glam l’Amour in Crystal Glam l’Amour zapestnica je prečudovit nakit z okroglim obeskom s Swarovski kristalom v obliki srca. Elegantni koščki draguljev so pakirani v papirnato svilo in organza vrečko.

Kolekcijo dopoljnjuje pripročen Crystal Glam l’Amour glamurozni obesek za ključe s Swarovski kristalom v obliki srca. Vaši ključi so tako na varnem, organizirani in elegantnega izgleda


Fleur de Santé – Modni dodatki
Fleur de Santé – Modni dodatki


Edinstven modrc Amelie, spodnjice ali tanga hlačke v romantičnem in zapeljivem kroju lahko nosite za posebne priložnosti, kot je Dan žena.


Fleur de Santé – Spodnje perilo
Fleur de Santé – Spodnje perilo


Vse izdelke lahko najdete na naši spletni strani www.fleurdesante.si.

Kontaktni podatki podjetja:

Kozmetika Fleur de Santé d.o.o.

Cesta k Tamu 6, 2000 Maribor

Tel. številka: 02/ 450 21 81

Email: klub@fleurdesante.si

www.fleurdesante.si

www.facebook.com/FleurdeSante.si

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice