VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Dobrodelni koncert za Filipa

Vljudno vabljeni na dobrodelni koncert, ki bo 14. decembra, ob 19. uri v SNG Ljubljana. Glavni gostje bodo člani ansambla SNG Ljubljana ter drugi, ki vas bodo popeljali na duhovito pogovorno-glasbeno potovanje.

slika-600x340-1324470971-674730
Celoten izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen dečku Filipu Kočarju, ki se je rodil z Apertovim sindromom, izjemno redko gensko okvaro, ki povzroči abnormalnosti v razvoju kosti lobanje, obraza in okončin. Otroci, rojeni s tem sindromom, morajo biti v času razvoja večkrat operirani (do 18. leta lahko tudi do 20-krat). Filip je junija letos v Parizu prestal prvo večjo operacijo lobanje. Naslednji poseg na obraznem delu je načrtovan za januar, prste na rokah pa mu bodo operirali predvidoma jeseni. Z nakupom vstopnic boste prispevali k uresničitvi načrtovanih operacij in možnosti za lepše življenje Filipa in njegovih staršev. Hvala.

Z nakupom vstopnic boste prispevali k uresničitvi načrtovanih operacij in možnosti za lepše življenje Filipa in njegovih staršev. Hvala.

Vstopnice lahko kupite pri blagajni (za postajališčem Drama ob Slovenski cesti) in na spletnih straneh drama.kupikarto.si in eventim.si. Vstopnica za prvi in drugi prostor stane 12œ€, za tretji in četrti prostor pa 8œ€.

Več informacij najdete na: http://www.drama.si/repertoar/delo?id=1851

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice