VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Čarobno lepa slikanica Lun in Škrat Nagajivček

OGLASNO SPOROČILO V četrtek, 11. 12. 2014 je popoldne bila prva predstavitev slikanice Lun in Škrat Nagajivček  v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti – domačem kraju avtorice Barbare Muhič.

 

Avtrorica zgodbice o Lunu, Barbara Muhič pred svojo "domačo" publiko.
Avtrorica zgodbice o Lunu, Barbara Muhič pred svojo “domačo” publiko.

Staršem in otrokom so slikanico predstavili: avtorica zgodbice Barbara Muhič,  ilustratorka Karmen Sanda, skozi glasbo in ples Miša Zečević iz Zeko  Teatra in otroci Osnovne šole Krog skozi prisrčne prizore iz igrice po  scenariju iz slikanice.

 

 

 

 

 

 

V ravnokar izdani slikanici Lun in Škrat Nagajivček je predstavljen tisti čarobni predbožični čas, ko vsi otroci pišejo Božičku sezname želja. Tudi fantek Lun si želi darila, vendar pa Božiček darila prinese samo pridnim otrokom, Lun pa ni ravno med njimi, saj ne pospravlja svoje sobe in ne sodeluje z družino. A naenkrat se pojavi “pravi” škrat in skupaj z Lunom se odpravita v Božičkovo deželo čarobnim dogodivščinam naproti…

 

neimenovano

Poleg prisrčne zgodbice z božično temo in prekrasnimi ilustracijami, so v slikanici tudi scenarij za pripravo igrice ter pesmice s povezavo na YouTube za petje in ples. Tako se otroci s slikanico zaposlijo in se ob njej igrajo, pojejo, plešejo in se odlično zabavajo!

Slikanico lahko naročite s spodnjo naročilnico – prejeli jo boste že naslednji dan.  Več na www.rotis.si

Avtorica zgodbe je Barbara Muhič iz Murske Sobote – pisateljica, režiserka in igralka. Avtorica ilustracij je Karmen Sanda iz Kamnice pri Mariboru – umetnica in ilustratorka.

Slikanica ima kar 40 strani, trde platnice in je bogato ilustrirana s prekrasnimi ilustracijami. Primerna je za otroke do 4. razreda osnovne šole.

 

sdFeri Lainšček je o slikanici povedal naslednje: “Mlada pisateljica Barbara Muhič nam z literarnim prvencem, ki je namenjen našim najmlajšim bralcem, na zanimiv in igriv način pokaže, da so poti do prijateljstva lahko različne. Dajati in osrečevati druge je vodilo, ki ga je v sodobnem potrošniškem svetu vredno izpostaviti, še posebej v povezavi s časom decembrskih obdarovanj in razsipništva.”  

Besedilu slikanice so dodane pesmice Uroša Vošnjaka, ob njih pa so navedene povezave na YouTube za petje in ples z Mišo Zečević iz ZEKO Teatra.  Avtor glasbe je Roman Sarjaš.

NAROČILO:  Knjigo lahko naročite pri Založbi Rotis na tel.: 02 33 24 744, na info@rotis.si  ali preko spleta www.rotis.si, naročilo pošljite na v obliki naročila, kot je prikazano spodaj. 

Naročam ……izvodov slikanice LUN in ŠKRAT NAGAJIVČEK po ceni 18,90 €.

Poštnina znaša 2,00 €, priporočamo plačilo po predračunu, ki ga prejmete na mail.   
Naročnik: ……………………………………………………………………………………
Naslov: ………………………………………………………………………………………
Tel. št.: ………………………………………………………………………………………
 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice