VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Bodi ZDRAV/A na dopustu tudi ti

Pred nami je nova, tokrat že 11. Vitafit.si prireditev z naslovom Qlandia Maribor&Vitafit.si – Bodi ZDRAV/A na dopustu tudi ti, ki bo dne 1.6. 2013 od 9-13.00 ure potekala v trgovskem centru Qlandia v Mariboru.

Namen prireditve bo zbiranje dopustniških potrebščin za varovance Varne hiše in Materinskega doma Maribor in seveda tudi promocija zdravega in aktivnega življenja. Poglejte po omarah, prebrskajte podstrešja in kleti in prinestite uporabne dopustniške stvari s seboj. Nekomu boste narisali nasmeh na obraz.

 

Tokrat bomo za varovance Varne hiše in Materinskega doma Maribor zbirali dopustniške potrebščine. foto: Marcel Repina
Tokrat bomo za varovance Varne hiše in Materinskega doma Maribor zbirali “dopustniške” potrebščine.

 

Kam na dopust? Kaje je najprimerneje obuti? Kakšno hrano vzeti? Bomo na dopustu kuhali sami? Imamo vse kar potrebujemo? Naši otroci tudi?… Obiščite ponudnike zdravega in aktivnega življenja na razstavnih prostorih v soboto 1.6 (od 8.00 do 21.00 ure) in v nedeljo 2.6. (od 9.00 do 15.00 ure) v Qlandi-i.

 

Toplice Hotel Krapinske Toplice
Toplice Hotel Krapinske Toplice

 

Kot vedno, bodo na voljo brezplačne meritve sladkorja in brezplačna analiza telesne sestave. Zopet bomo razveseljevali naključne obiskovalce Qlandie z nagradami, ki si jih lahko pridobite z zadetkom v eko nagradni igri “Zadeni v koš”.
Za otroke smo pripravili eko otroške delavnice (v soboto 1.6.0d 10.00 do 11.00 ure), za vse ostale pa bo v soboto od 10.00 ure naprej brezplačno na voljo reiki terapevtka in naravna zdravilka Dana.

 

Specialna bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice
Specialna bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice

 

Zopet bomo razveseljevali naključne obiskovalce Qlandie z nagradami, ki si jih lahko pridobite z zadetkom v eko nagradni igri “Zadeni v koš”. Glavne nagrade  bo prispeval Mini ZOO land. Vtim d.o.o. bo hkrati prispeval tudi vstopnice za ogled mini ZOO land-a za varovance Varne hiše in Materinskega doma Maribor.

 

mINIzoo

 

Mini predstavitev

Dovolite, da vam predstavimo živalski vrt Mini ZOO Land Tukaj lahko najdete najrazličnejše živali:Govorečega papagaja Jako, ter razigrano opico Ficko, poskočne kenguruje, lenega krokodila, mini prašičke, hranite lahko koze, ter zajčke in občudujete številne ptice in drugih. Ogledate si lahko tematska prizorišča: Imamo pa seveda tudi razna igrala za otroke: tobogani, peskovniki, spust po vrvi, vožnja z visečo železnico… Otroci pa lahko tudi jahajo ponija.

 

Nagradna igra Zadeni v koš foto: Marcel Repina
Nagradna igra Zadeni v koš
foto: Marcel Repina

 

Program na odru bo glasbeno-športno obarvan. “Zumbali” bomo z Red Powerjem,  si ogledali show plesalcev ter plesalk plesne šole Bolero, nastopili bodo tudi člani realnega aikida klub Duplek in Slovenske Konjice. Gostili bomo  Lovsko vokalni instrumentalni ansambel SRAKE iz turističnega društva Radvanje…

 

Orientalska plesna skupina Hayam foto: Marcel Repina
Orientalska plesna skupina Hayam
foto: Marcel Repina

 

 

Nagovor generalnih pokroviteljev:

Toplice Hotel Krapinske Toplice

Za termalno vodo v Krapinskih Toplicah so značilni štirje izviri hipertermalne vode temperature 39-41 stopinj celzije. Po sestavi je bogata z minerali kalcija, magnezija in hidrokarbonati, z izrazito nizkimi količinami žvepla, posledica je tudi blag vonj vode.

Voda ima tudi blag naravni radioaktiven učinek, saj ima poleg mineralov tudi  terapevtski učinek pri ljudeh s poškodovano hrbtenico, poškodovanimi sklepi, pri diabetesu s sklepnimi komplikacijami,  nevromišičnih tegobah, post-travmatskih stanjih, pred in po ortopedskih, kirurških in nevrokirurških posegih na gibalnih delih telesa, pri srčnih obolenjih in boleznih ožilja, ter pri izboljšanju post-infarktnega stanja, revme in išiasa.

logo1

Specialistična bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice

Sodobna bolnišnica za rehabilitacijo bolnikov s kardiološkimi, nevrološkimi, revmatičnimi in ortopedskimi obolenji ter za rehabilitacijo otrok.

Specialistična bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice je zgrajena na izviru mineralne termalne vode, ki je posestavi bogata z minerali kalcija, magnezija ter hidrokarbonatov in ima temperaturo od 39 do 41 °C.

V sklopu bolnišnice se nahajajo štirje bazeni. Eden izmed njih (Jakobov bazen) je zgrajen prav na izviru termalne vode in je kot tak eden redkejših takšnih primerov v svetu.

Medicinski programi temeljijo na uporabi naravnih zdravilnih pripomočkov in uporabi vseh modernih postopkov fizikalne medicine in rehabilitacije.

 

Graphic4

 

 

Vabljeni 1.6. med 9.00 in 13.00 uro na 11. Vitafit.si prireditev v trgovski center Qlandia Maribor.

Organizatorja prireditve: Etika d.o.o., družba za etično oglaševanje in trgovski center Qlandia Maribor

GENERALNA POKROVITELJA PRIREDITVE:  Specialna bolnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice in Toplice Hotel Krapinske Toplice

POKROVITELJ PRIREDITVE: Turistična agencija Globus

Razstavljalci: Specialna bolnica za medicinsko rehabilitacijo Krapinske Toplice in Toplice Hotel Krapinske Toplice, center zdravja Sayonira, Zepter Slovenica d.o.o., Terme Čatež d.d.  fitnes center Red Power, Brikos- Tupperware, Turistična agencija Globus, Hopa d.o.o, trgovina Športpark d.o.o.,

 

 

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice