VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Blagodejni izdelki Fleur de Santé iz aloe vere in riža

Že več kot 3500 let nazaj, so ljudje poznali zdravilne lastnosti rastline aloe vera. Aloe vera je imela ugled v starem Egiptu in se je štela kot “Rastlina nesmrtnosti”. Ne samo, da ima aloe vera močne zdravilne in pomirjevalne učinke na kožo, je tudi odličen vlažilec, ki kožo ohranja prožno in jo neguje z vitaminoma E in C.

Riž so uporabljali v azijski kulturi že stoletja kot formulo proti staranju, ki kožo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in jo naredi bolj sijočo. Ta rastlina je znana že iz antičnih časov po tem, da vlaži in pomirja. Je odličen vir vitaminov in mineralov, kot so niacin, vitamin D, kalcij, železo, tiamin in riboflavin.

Fleur de Santé – izdelki linije Aloe & Rice
Fleur de Santé – izdelki linije Aloe & Rice

V Fleur de Santé sta nam bili ti dve sestavini v velik navdih in prav zato smo se odločili, da razvijemo izdelke za nego celotnega telesa. Preizkusite dobrodejne ter vlažilne lastnosti aloe vere in riža, ki sta ujeta v Gelu za prhanje, Peneči kopeli, Kremi za telo ter Kremi za roke. Vsi izdelki so razviti na podlagi visokokakovostnih sestavin, kakor na podlagi sodobnih  raziskovalnih procesov, metod in najnovejših trendov. V Fleur de Santé smo ponosni, da naši izdelki niso testirani na živalih.

Fleur de Santé
Fleur de Santé

Vse izdelke lahko najdete na naši spletni strani www.fleurdesante.si.

Kontaktni podatki podjetja:

Kozmetika Fleur de Santé d.o.o.

Cesta k Tamu 6, 2000 Maribor

Tel. številka: 02/ 450 21 81

Email: klub@fleurdesante.si

www.fleurdesante.si

www.facebook.com/FleurdeSante.si

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice