VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Björn Borg kvaliteta z unikatnim dizajnom

OGLASNO SPOROČILO

Trendi, udobno, barvito in drugačno – to zaznamuje znamko po imenu svetovno znanega švedskega tenisača Björna Borga, ki je s svojim unikatnim dizajnom osvojila mlade po vsem svetu.

 

Notranjost trgovine.
Notranjost trgovine.

 

Björn Borg blagovna znamka svetovno znanega švedskega tenisača Björn Borga, ki je bil številka 1 svetovnega tenisa,je prisotna že v več kot 40-tih državah, sedaj tudi v Sloveniji in sicer   na Mestnem trgu 10, v centru Ljubljane.

 

Lokacija trgovine
Lokacija trgovine Mestni trg 10, center Ljubljane.

 

Gre za svetovno priznano znamko visokokakovostnih izdelkov, ki so rezultat kreativnega in inovativnega dizajna z velikim vplivom športne dediščine.

 

Spodnje perilo za oba
Spodnje perilo za oba

 

Največji in ključni del predstavlja spodnje perilo, ki ga zaznamujejo pisane barve in nenavadni vzorci, ponujajo pa tudi številne druge izdelke: kopalke, pižame, nogavice, spodnje perilo za šport in rekreacijo, obutev in razne druge modne dodatke.

 

In samo za njo.
In samo za njo.

 

Spodnje perilo Björn Borg je namenjeno vsem  mladim in mladim po srcu, ki so se naveličali monotonosti in si želijo svoje življenje popestriti z živimi barvami. Spodnje perilo Björn Borg je namenjeno vsakodnevni uporabi, nepogrešljivo pa je tudi pri športnih dejavnostih, prav zaradi kakovostnih materialov,ki so koži prijazni in ki dihajo.

 

Unikatni dizajn za mlade in mlade po srcu
Unikatni dizajn za mlade in mlade po srcu.

 

Najdete nas na na Mestnem trgu 10, v Ljubljani

Na spletni strani:  www.borgice.si  in pa Facebook-u.

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice