VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

BEACH RUGBY TURNIR V MARIBORU

Se še spomnite kako se je vse skupaj začelo? Kako so ustanovni očetje vaših klubov prvič odkrili in vzljubili naš sveti šport? Se še spomnite koliko zavzetosti in vneme je bilo potrebno za samo ustanovitev in razvoj? Ali veste kolikim ljudem od Nikozije do Rejkjavika, od Lizbone do Moskve, je to postal primarni cilj v življenju?

Vsem tem navdušencem želimo izraziti spoštovanje in vas obenem prosimo za pomoč. Pomoč pri osvoboditvi virusa. Virus je tako močan, da lahko okuži skoraj vsakogar v našem mestu, naši regiji, naši državi in naši Evropi. Ta dobronameren virus se imenuja rugby norost. Vse kar morate storiti, pošljite 10 rugby navdušencev na Beach Rugby Turnir v Maribor, v soboto 25.8. 2012.

 

Ja rugby je šport za prave moške in le-ti so paša za žeske oči
Ja rugby je šport za prave moške in le-ti so paša za žeske oči

 

Zavedamo se, da datum ni najbolj ustrezen in da se večina takšnih turnirjev odvija takoj po sezoni, ampak od tega si obetamo prepoznavnost in osnovo za športno in finančno prihodnost našega kluba.
Ob tej priložnosti vam vsem nakazujemo pripravljenost sodelovanja pri podobnih projektih v vaši regiji.

Turnir bo potekal v idiličnem kraju Zrkovci, predmestju mesta Maribor (GPS: K Brodu 18, 2000 Maribor). Pričakujemo med 10 do 14 ekip iz Italije, Avstrije, Hrvaške in Slovenije. Turnir bo sestavljen iz skupinskega dela iz katerega bo, glede na število prijavljenih ekip, v zaključne boje napredovalo določeno število udeležencev. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, turnir pa bodo popestrile mamljive navijačice in DJ. Pričakujemo veliko število obiskovalcev in lepo vreme, tako bo zabava med in po turnirju popolna. Nudimo ogrevalno igrišče, garderobe in zunanje ter notranje tuše, vse skupaj pa bo potekalo v super ambientu športnega parka. Glede prenočitve nudimo možnost kampiranja (prinesite šotore) na samem prizorišču, lahko pa vas seznanimo z ugodnimi prenočišči v bližini ali pri naših soigralcih.

RFC Maribor
RFC Maribor

 

Prijave, ki naj vsebujejo ime ekipe in imena tekmovalcev, pošljite na mitjapetric77@gmail.com (tel: Mitja Petrič 0038641862449 ali Luka Medved 0038641982691). Prijave pošljite čimhitreje, da lahko turnir organizacijsko in finančno optimalno izpeljemo. Prijavite lahko več ekip, a en igralec lahko igra zgolj za eno ekipo. Prijavnina znaša 70EUR in zajema udeležbo na turnirju, obrok, promocijsko majico in peščeni kontakt z R.F.C. Maribor.

Seveda vabljene tudi vsi, ki si želite videti na delu “PRAVE MOŠKE”. Se vidimo v soboto 25.8. v Zrkovcih (blizu Maribora).

 

komentar

  • škoda ker se ne morem udeležiti vašega turnirja ravno v času dopustov…pa drugič (pohvale za organizacijo to mora postati tradicija)…lp

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice