VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Asistenčna storitev Vzajemna Pomoč

OGLASNO SPOROČILO

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica svojim zavarovancem ponuja novost – brezplačno asistenčno storitev Vzajemna Pomoč. Gre za storitev, v okviru katere skupaj s strokovnjaki zavarovancem nudi praktične, koristne in uporabne informacije v zvezi z zdravstvenim sistemom, zdravo prehrano, s preprečevanjem stresa ter izgorelosti in z varno uporabo zdravil.

 

Vzajemna1

 

Storitev Vzajemna Pomoč obsega
1. individualno svetovanje strokovnjakov s področja:
• zdrave prehrane in prehranjevalnih navad,
• preprečevanja izgorelosti in stresa,
• varne uporabe zdravil;
2. informacije o javni zdravstveni mreži (predvsem splošne informacije o izvajalcih zdravstvenih storitev, čakalnih dobah, kontaktih, možnostih in postopkih naročanja);
3. informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja;
4. naročanje na specialistične preglede v mreži Vzajemna Net, ki združuje najboljše specialiste s področja zdravstvenih storitev.

 

Strokovnjaki, ki svetujejo zavarovancem

Mojca Cepuš je certificirana nutricionistka in deluje na področju, ki je v današnjem času eno najbolj aktualnih. Zavarovancem pomaga najti odgovore na vprašanja, kako si najti čas za zdrav obrok, kako se zdravo prehranjevati, kako zmanjšati težo in še na mnogo drugih vprašanj s področja zdrave prehrane in prehranjevalnih navad. Na vprašanja zavarovancev na brezplačni telefonski številki 080 27 60 odgovarja vsak torek med 9. in 11. uro ter vsak četrtek med 17. in 19. uro.

 

Mojca Cepuš.
Mojca Cepuš.

 

Dr. Alenka Sever je univerzitetna diplomirana psihologinja in specialistka klinične psihologije. V svoji dolgi delovni karieri je kar nekaj časa posvetila prav preučevanju stresa in izgorelosti na delovnem mestu. Zavarovancem svetuje prav pri zelo aktualnih težavah s teh področij. Na vprašanja zavarovancev na brezplačni telefonski številki 080 27 60 odgovarja vsak torek med 14. in 16. uro ter vsako sredo med 18. in 20. uro.

 

Dr. Alenka Sever.
Dr. Alenka Sever.

 

Fakulteta za farmacijo in njeni sodelavci pod vodstvom dr. Boruta Štruklja in dr. Sama Krefta svetujejo zavarovancem na področju varne uporabe zdravil. Jemljete več zdravil in ne veste, če jih lahko uživate skupaj? Bi želeli poleg zdravil jemati še določena prehranska dopolnila, a niste prepričani o stranskih učinkih? Na vprašanja zavarovancev strokovnjaki na brezplačni telefonski številki 080 27 60 odgovarjajo vsak torek med 16. in 18. uro ter vsak četrtek med 10. in 12. uro.

 

Ekipa fakultete za farmacijo.
Ekipa fakultete za farmacijo.

 

Strokovnjaki Centra za vaše zdravje pa so vam na voljo za informacije o javni zdravstveni mreži, pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter naročanja na specialistične preglede v mreži Vzajemna Net.

 

Vzajemna5

 

Vabimo vas, da se včlanite tudi v Vzajemna Klub, v okviru katerega imate možnost aktivnega sodelovanja na brezplačnih skupinskih rekreativnih vodenih vadbah (npr. tek, pohodništvo, smučanje, nordijska hoja …) in koriščenja številnih drugih ugodnosti.  Več  informacij o Vzajemna Klubu lahko pridobite na spletni strani klub.vzajemna.si.

 

Vzajemna6
Včlanite se v Vzajemna Klub.

 

Brezplačno za zavarovance Vzajemne

Do storitev Vzajemna Pomoč lahko zavarovanci dostopajo brezplačno. Pogoj za dostop do storitev je aktivacija, do storitev pa lahko zavarovanci poleg brezplačne telefonske številke 080 27 60 dostopajo tudi na spletni strani pomoc.vzajemna.si ali vprašanje pošljejo po navadni pošti.

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice