VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Argan linija v trgovinah in frizerskih salonih Estela

Ker prihajaja poletje moramo poskrbeti tudi  za zaščito in nego naših las.

Poleti so naši lasje izpostavljeni Uv žarkom,  morski vodi in kloru.  Rezultat tega so  krhki, izsušeni in naelektreni lasje brez leska.

Zato vam za poletje  priporočamo linijo Bio treatement Cristalli di Argan.

Linija vsebuje:

Globoko vlažilno masko z organskim Arganovim oljem in Aloe Vera mlekom. Kombinacija teh dragocenih sestavin daje lasem obliko in volumen, ne da bi obtežila lase in jih naredi zelo svilnate, sijoče ter odpravlja naelektrenost.

ARGAN BIPHASE ORGANSKO OLJE Z MLEKOM ALOE VERE  Dvojno delovanje tekočih kristalov, ki temeljijo na čistem organskem Arganovim oljem, ki daje lasem vlago in izjemen sijaj ter mlekom Aloe Vere, ki lase okrepi in jih ščiti. Ne masti, bojuje se proti suhosti in naredi lase zelo sijajne in briljantne. Zaradi svoje lahke strukture je zelo primeren za fine lase.

ARGAN ORGANSKO OLJE Tekoči kristali, ki temeljijo na čistem organskem Arganovim oljem. Ne masti, daje moč in prehrano lasem, bojuje se proti suhosti in naredi lase zelo sijajne in briljantne.

ARGAN ŠAMPON Lepotni šampon, ki temelji na čistem organskem Arganovim oljem in Aloe Vero. Mešanica teh dveh plemenitih sestavin naredi lase zelo svetleče in svilnate, daje strukturo in volumen s čudovitim učinkom briljantnega sijaja.

Argan linija v trgovinah in frizerskih salonih Estela
Argan linija v trgovinah in frizerskih salonih Estela

Vabljeni v našo frizersko trgovino ESTELA

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice