VITAFIT - portal za zdravo in aktivno življenje

Altermed in ApiSlovenija, Celjski sejem 14.-16. marca

Obiskali smo sejme Altermed, ApiSlovenija, Flora in Poroka, Pomladne sejme pod sloganom Pojdimo v pomlad.

Sejemsko dogajanje je bilo živo. Razstavljavci pravijo, da je danes boljše, kot včeraj, ko so bile samo šole. Oboje je potrebno – izobraževanje in prodaja. Oboje je hkrati ozaveščanje o zdravem življenju in alternativnih možnostih prehrane, zdravljenja, čiščenja, kozmetike.

vitasnack

Zdrav, okusen in slastno hrustljav VitaSnack iz 100% presene in kontrolirane ekološke pridelave je dobro del. Sploh, ker veš, kaj ješ. Vsekakor alternativa slanemu čipsu in nezdravim prigrizkom.

IMAG3133

Izdelki ENJO ponujajo okolju prijazen sistem čiščenja, kjer čistimo le z vodo, tako soustvarjamo okolje brez kemikalij v zasebnih gospodinjstvih.

šole

Slovenski čebelarji so po besedah predsednika Čebelarske zveze Slovenije (ČZS) Boštjana Noča v minulem letu v povprečju zabeležili dobro letino, ki jo je sicer zaznamovala odlična, celo rekordna hojina letina. Prav tako zaenkrat kaže, da so čebele dobro prezimile, zato ni pričakovati večjih izgub. »Lansko poletje je bilo za čebele odlično in so se zelo dobro pripravila na zimo. 10 let jih ne pomnim v taki kondiciji kot letos,« je dejal na novinarski konferenci v okviru 37. ApiSlovenija, ki je danes v Celje pritegnil številne domače in tuje čebelarje. Kljub temu, da so na ČZS v minulem letu dosegli kar nekaj dosežkov, ki so pripomogli k dobremu zdravstvenemu stanju čebel in še večji ozaveščenosti splošne javnosti o njihovem pomenu, pa so pred zvezo novi izzivi za prihodnji razvoj, je ob tem poudaril predsednik zveze.

Irenee

Za konec dneva smo si privoščili še eko dobrote izbranih okusov IRENEE: hrustke, presne piškote (čokolade), zdrave piškote in kekse, na njihodi stojnici pa lahko poskusite tudi esenski kruh, sadne dobrote, čemaževe namaze in ajvarje in namaze iz paprike.

 Ekipa Vitafit

Foto: Vitafit in Celjski sejem

 

VITAFIT – SOCIALNA OMREŽJA

Prijava na novice